Zeko Peko traži novi dom

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Zeko Peko traži novi dom

PostPostao/la Pikulina » uto sij 12, 2016 23:24 pm

Pozdrav svima!

Prije godinu dana sam na poklon dobila prekrasnog kunića starog dva i pol mjeseca. Zbog određenih okolnosti nažalost više nemam dovoljno vremena za igru i druženje s njim i željela bih mu naći novi dom u kojem će mu biti pruženo društvo koje treba.

Kunić se zove Peko (zeko Peko, neki jako osuđuju odabir pa ga zovu i Dražen (Zečić)) i reproduktivno je sposoban muškić. Prekrasan je, uredan, zdrav i zaigran. Dosad nije bolovao.

Smješten je u velikome boksu od 2 kvadrata u kojem je veći wc, igračke, posudica za hranu i komad tkanine. Naučen je na wc, a kuglice izvan boksa ostavi isključivo kad u stan dođe mamin mali pas, i to samo po nekoliko komada. Nije stalno pušten, dosta kablova je i uz oprez stradalo.

Jede Cuni nature, šakicu ujutro i malo mu dam navečer. Od voća i povrća sve što se kunićima daje i sijeno iz DM-a, nekako nije pokazao interes za ostala isprobana.

Jako je društven i zaigran i voli se maziti, pretežno se da i `gnjaviti`. Nije agresivan, gricka samo u igri i kad hoće pažnju.

Uz malenoga dolazi i sva oprema (uključuje manji kavez), po potrebi i veliki boks (mi smo ga izradili).

slika
slika

Slika imam još, ali ih moram iskopati pa ih mogu dodati ako netko bude zainteresiran, kao i sve ostale informacije koje nedostaju.

Teško sam se odlučila na ovaj korak, ali doista mislim da bi mu trenutno bilo bolje kod nekog drugog. Nadam se da će se naći netko voljan preuzeti brigu i odgovornost, Peko je predivan malac i predivno, veselo i dražesno društvo. Sigurno bi uveselio i male i velike.

:zeko10:
Pikulina
Kunić
Kunić

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan