Zekani - UDOMLJENI

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Zekani - UDOMLJENI

PostPostao/la renata » čet kol 25, 2011 15:36 pm

Ženka, sterlizirana, stara 1,5-2 godine. Živjela u stanu, izuzetno draga, voli se maziti, uredna i zdrava.
-
slika

Mužjak, kastriran, star 1,5-2 godine. Živio u stanu, sa gore navedenom ženkom, uredan, drag i zdrav.

slika

Mužjak, star 8 mjeseci, nekastriran, umiljat, pametan, zaigran, zdrav. - UDOMLJEN U ĐURĐEVAC!

slika

Patuljasti, ženka i mužjak sa prve i druge slike, traže dom zajedno, nema ih smisla razdvajati nakon toliko vremena.

Ovnoguzi bjelko, može ići kao društvo steril. ženki uz obveznu kastraciju...ili solo.

Sva tri kunića su moj uzgoj, ako to nekome može pomoći da ih udomi, jer se zna porijeklo, i genetika - bez mane.

U obzir dolaze samo OBITELJI.
Studenti, djeca, neudani/neoženjeni - isključeni kao udomitelji. Žao mi je, no neke stvari trebaju ići svojim tijekom kako bi se spriječilo da ovi zekani opet završe u oglasima.
Zadnja izmjena: renata; sub lis 15, 2011 17:24 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
renata
Super Zek
Super Zek

Re: Zekani traže dom

PostPostao/la Lady Stardust » sri kol 31, 2011 22:45 pm

OBAVIJEST MODERATORA

viewtopic.php?f=9&t=5983
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » čet ruj 01, 2011 15:31 pm

Drago mi je za bijelog ljepotana :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la bibika » pon ruj 19, 2011 19:40 pm

:blush: traži se zeko koji bi pravio društvo Piki, zečici staroj oko 4-5 godina. Pika je uistinu - Pika, mala, sitna, draga maza, koju ostali iz klape tuku, pa ju ne puštam među njih. Žao mi je da je stalno izolirana i sama. Voljela bih da dečko bude kastriran i od pouzdanog vlasnika, i malen rastom - patuljasti,najrađe ovnoliki.. Zeckovi žive u dvorištu, a u svojim gajbama su preko noći (u parovima). hrane se verse larga-om i domaćim sijenom, a dobivaju jabuke, banane, brusnice, ponekad stari kruh ili kukuruz i ostalo dozvoljeno. medinska skrb adekvatna. :zeko8: 0992503861
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan