Trixie preskup

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Trixie preskup

PostPostao/la ~Cicushka~ » sub srp 11, 2009 11:56 am

Moju zekicu hranim vec dosta dugo sa Cuni Crispy-jem ali kad malo bolje razmislim njihovi proizvodi su stvarno preskupi.
Da li neko zna da li u Srbiji ima neke druge hrane koja bi bila jeftinija a pribliznog kvaliteta??
~Cicushka~
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kunić Leopold » sub srp 11, 2009 14:04 pm

1. Naslov kaže da je Trixie preskup, a ti da je Cuni, koje je na kraju?
2. Prestige hrana od Versele Laga je najbolja, sumnjam da postoji sličan sastav.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sub srp 11, 2009 14:36 pm

Ovdje u Zagrebi nema preveliki izbor zecje hrane koja bi jos kolko tolko valjala uz Prestige a mislim da je onda kod vas jos teze naci nesto takvo...jest da je hrana malo skuplja ali je puno zdravija od nekakve mjesavine zitarica,i osim toga ako dajes zekanu po malo i duze ce ti trajat s obzirom da se ni ne preporuca da jedu tu suhu hranu u velikim kolicinama.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ~Cicushka~ » sub srp 11, 2009 14:45 pm

Kunić Leopold je napisao/la:1. Naslov kaže da je Trixie preskup, a ti da je Cuni, koje je na kraju?
2. Prestige hrana od Versele Laga je najbolja, sumnjam da postoji sličan sastav.

pardon ja sam navela samo od Versele Laga...ali i Trixie je preskup. Moja to sve jako brze smaze...
Da, znam da je mnooogo kvalitetnije od tih silnih zitarica a i kod nas nema bas puno proizvoda za zeke...nazalost.
~Cicushka~
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la jolanda » sub srp 11, 2009 21:00 pm

kod mene cuni crispy oko 25o din.
trixie imam pojilice ionako samo, davala sam dodushe ranije one kao poslastice njihove..
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan