OPETOVANO SE JAVLJAM RADI UDOMLJAVANJA SVIH VRSTA ZEKI

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

OPETOVANO SE JAVLJAM RADI UDOMLJAVANJA SVIH VRSTA ZEKI

PostPostao/la ZeljacKA » sub sij 28, 2012 23:56 pm

:zmirko: Poštovane forumašice i forumaši,nakon dosta vremena opetovano se javljam,mada mi je malo neugodno,no.... :sad:
:hm: Kao prvo red mi je ispričati se svima Vama dragima,kao i osobama koje sam možebitno svojom ishitrenom reakcijom povrijedio,a nadasve da se ispričam adminima i moderatorima, primite svi zajedno moje iskrene isprike, jako mi je žao što sam tako burno reagirao... :sad:
Naime i dalje stoji ono što sam prilikom rasprava na forumu napisao,a radi se o udomljavanju kunića,tj. zeki kojima je pomoć potrebita,dakle, spreman sam udomiti zeke bilo koje vrste koji su napušteni i nemaju adekvatan smještaj,kao i pernate životinje (ptičice,kokice i ostalo),u bilo koje doba dana ili noći me se može kontaktirati kada se pruži potreba za žurnim smještajem napuštenih životinja... :zeko7:
:dragonn-ccc-e: Inače,u druge rasprave se neću uključivati,osim ako nekome treba neka pomoć koju ja mogu pružiti zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u uzgoju zeki,pa i ostalih životinja može me kontaktirati privatnom porukom,rado ću pomoći koliko to bude u mojoj moći... :zeko10:
Još jednom moje velike isprike svima Vama... :sad:
:blush: Znači glavna preokupacija će mi biti pružanje pomoći napuštenim životinjama,a nadasve zekama,a za što imam i primjerene uvjete i biti će mi velika čast pomoći koliko je to u mojoj moći.. :zeko1:
Također me se može kontaktirati i na moj email zac.ka@vip.hr
ZeljacKA

Re: OPETOVANO SE JAVLJAM RADI UDOMLJAVANJA SVIH VRSTA ZEKI

PostPostao/la Marija123 » ned sij 29, 2012 10:59 am

Bijelka - R.I.P. ljubavi
Marija123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lady Stardust » ned sij 29, 2012 15:07 pm

Hvala Zeljac, javimo se kad bude trebalo :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la ZeljacKA » ned sij 29, 2012 17:44 pm

Lady Stardust je napisao/la:Hvala Zeljac, javimo se kad bude trebalo :)

:wink: Uh oprostite,umalo sam Vas zaboravio izvjestiti da je mala Splićanka (Beba) odlično i da je već jednom legla,izlegla pet mladunaca,svi ko jedan prekrasni.... :nowink:
:blush: Od njih,dva mužjačića,sam poklonio u dobre ruke,a tri ženkice su ostale kod mene i namjeravam ih dalje zadržati... :cool:
:rolleyes: Također se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u njezinom zbrinjavanju,poglavito osobi koja je sve to pokrenula,a nadasve osobi,mislim da joj je nik "zlo" koja ju prepratila do mene u Karlovcu... :zeko7:
:rolleyes: Također Vas izvještavam da je onaj mali patuljasti zeko kojeg sam preuzeo u Zagrebu jako dobro....inače je od mene poklonjen u jako dobre ruke,jednom mom prijatelju i njegovoj dječici,a koji su zadivljeni s njim i smatraju ga kao članom svoje obitelji.. :zeko8:
:blush: Još jednom svima,koji su učestvovali i organizirali njihovo zbrinjavanje, velika hvala... :zeko3:
ZeljacKA

PostPostao/la ZeljacKA » pon sij 30, 2012 22:13 pm

Marija123 je napisao/la:http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=6311
viewtopic.php?f=9&t=6310
:)

:zeko10: Da li su udomljene ili još traže dom?
ZeljacKA

PostPostao/la Marija123 » sri vel 01, 2012 15:48 pm

melody ne,nelly mozda :)
viewtopic.php?f=9&t=6301&start=15 jedan decko :)
Bijelka - R.I.P. ljubavi
Marija123
Zekonja
Zekonja

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan