Poštovane forumašice i forumaši,nakon dosta vremena opetovano se javljam,mada mi je malo neugodno,no....

Kao prvo red mi je ispričati se svima Vama dragima,kao i osobama koje sam možebitno svojom ishitrenom reakcijom povrijedio,a nadasve da se ispričam adminima i moderatorima, primite svi zajedno moje iskrene isprike, jako mi je žao što sam tako burno reagirao...
Naime i dalje stoji ono što sam prilikom rasprava na forumu napisao,a radi se o udomljavanju kunića,tj. zeki kojima je pomoć potrebita,dakle, spreman sam udomiti zeke bilo koje vrste koji su napušteni i nemaju adekvatan smještaj,kao i pernate životinje (ptičice,kokice i ostalo),u bilo koje doba dana ili noći me se može kontaktirati kada se pruži potreba za žurnim smještajem napuštenih životinja...

Inače,u druge rasprave se neću uključivati,osim ako nekome treba neka pomoć koju ja mogu pružiti zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u uzgoju zeki,pa i ostalih životinja može me kontaktirati privatnom porukom,rado ću pomoći koliko to bude u mojoj moći...
Još jednom moje velike isprike svima Vama...

Znači glavna preokupacija će mi biti pružanje pomoći napuštenim životinjama,a nadasve zekama,a za što imam i primjerene uvjete i biti će mi velika čast pomoći koliko je to u mojoj moći..

Također me se može kontaktirati i na moj email
zac.ka@vip.hr