Šta mi zeli reci?!

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Šta mi zeli reci?!

PostPostao/la Libreta » čet ožu 27, 2008 2:15 am

Evo ljudi moja leeloo se maloprije prvi put glasala. Doskakutala je do mene i ludacki pocela kruzit oko mojih nogu...ja DOSLOVNO nisam mogla hodati koliko je bila brza. E i onda je pocela gundjati...neznam kako bi opisala zvuk rijecima....ali kao da gundja! :wub: Mislila sam da se zeli maziti i lipo sam je podigla, sjela i mazila je. I naravno cijelo to vrijeme me lizala :D

Ali nakon niti 2 minute vratila mi se i opet pocela kruzit oko mojih nogu i "gundjat". :blink:

Zna li tko šta mi zeli reci?! Help me please! I'm scared!!!!!!!!!! :zeko4: :zeko4: :smrc: :kmeee: :kmeee: :kmeee:
Libreta
Zečić
Zečić

PostPostao/la ninocka » čet ožu 27, 2008 6:49 am

želi ti reći kako su ti stopala seksi i kako se zaljubila ;D

glasaju se kad se upucavaju i to je super zvuk između predenja, hroptanja, mrđganja i zujanja...

tvoj zeko je prava, ženka koju peru hormoni!

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la TENK » čet ožu 27, 2008 13:09 pm

ih, naslusati cete se jos tog gundjanja koje ce biti popraceno vjerojatno zekinim petljanjem pod vase noge. slijediti ce vas po stanu i samo gundjati za stopalima!!!!!!!!!!!!! :wub:
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ninocka » čet ožu 27, 2008 19:16 pm

...tvoji dani će se svoditi na beskrajan oprez i hodanje po jajima jer imaš živu prepreku u stanu. ;D
pamtim kako sam znala ući u sobu s punom šalicom kave i onda prvo baciti pogled po prostoru da lociram najdražu beštiju, pa dobro osmisliti najkraću rutu do stolca. onda, sva sretna napravim četiri koraka za redom, a kad evo šprihera :nowink:
u moja četri koraka ona je isplanirala kako napasti noge iz drugog ugla ;D
da ne spominjem ljeto, kratke hlače i hodanje bez čarapa...apsolutno nemoguća misija :dragonn-ccc-e:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » pet ožu 28, 2008 1:52 am

Obozavam taj zvuk,presladak mi je :) ...nasa je gundjala non stop i evo do prije par mjeseci prestala,i evo sad par dana opet nesto malo al obicno kad joj ruku pred njusku spustim pa ju ili zajasi il se onak trlja uz nju...uspaljenica :dragonn-ccc-e:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Libreta » pet ožu 28, 2008 2:26 am

Dobro....uf pa mi je kamen sa srca. :hvalaa: :dragi:
Libreta
Zečić
Zečić

PostPostao/la Bubac » pon ožu 31, 2008 20:29 pm

moj zekonja isto voli trčati oko mojih nogu.. obično oko 22h imamo lagano istračavanje po sobi.. :D onda se bar malo umori pa je miran neko vrijeme.. :)
Bubac
Zečić
Zečić

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan