Prekrasan dečko traži udomitelja,Zagreb - OSTAJE :)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Prekrasan dečko traži udomitelja,Zagreb

PostPostao/la Charlie » pet kol 26, 2011 23:56 pm

potpis

a također i ovo:
pitala bi ih koliko kunića imaju trenutno i koliko su ih imali u životu, da vidim na temelju kojeg iskustva govore to što kažeš da govore.

nisu to psi....
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la maky&zagy » sub kol 27, 2011 14:55 pm

Altan smiri hormone , čini mi se da tebi treba jedan kvalitetan mužjak. :)
I sad imam dva kunića od kojih je jedan agresivan pa ne ostavljam ih sigurno bez nadzora ili da mirno gledam ako se napadaju. Svojim porukama u kojim pišeš jedno te isto podcjenjuješ kunića kao životinju, samo to mogu reći. Svaka životinja ma koliko imala mali mozak se može pripitomiti i socijalizirati te naučiti na određeno ponašanje.
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » sub kol 27, 2011 15:46 pm

Istina, zivotinja moze ali vlasnici ocito ne mogu :rolleyes:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » sub kol 27, 2011 15:57 pm

O jbt. O kakvom pripitomljavanju ti pricas? Pripitomiti se moze zivotinja s problemima u ponasanju. Ali da ces odgojem nauciti nekastriranog muzjaka da ne naskakuje zenku, nema sanse, zaboravi. Najgore je to sto ces ocito nauciti na tezi nacin i sto ocito prvo mora nastradati zivotinja da bi ti shvatila sto ti se prica iz iskustva, a ne iz glave. Da se radi samo o tebi vjeruj mi nitko se ne bi pretjerano trudio, tvoj zivot tvoja stvar, ovako vec vidim da ces naci neki od milijun oglasa sa zekama, uzeti tu curu bez da te itko pita sto ce s njom biti. Kuzim da zeko ne moze na kastraciju, ali onda bar odustani od cure.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la maky&zagy » sub kol 27, 2011 16:50 pm

Ja uopće ne znam otkud vama zaključak da ja pošto poto želim udomiti ženku. Ovdje vlada pravilo trla baba lan da joj prođe dan.
A i svašta je napisano da je nemoguće no uvjek postoje izuzetci. Da u stanu imam 10 kunića snašla bi se i ne bih sigurno dopustila da i jedan od njih pati ili strada na bilo koji način.
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » sub kol 27, 2011 17:01 pm

Ti očito ne shvaćaš sta su pisci htjeli reći...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Iva » sri kol 31, 2011 22:46 pm

mislim da bi bilo najbolje da se svi prestanete svađat! :nowink: maky i zagy-mislim da i tribas poslusati savjete jer ovdje ima dosta iskusni ljudi,no ipak ces ti vidjet kako ce se zenka (koju udomis) i tvoj muzikaj slagat,ako bude potrebe kastriraj ga! :)
zeko je stvarno predivan *_* sretno s traženjem novog doma! ;D
slika
Nuni :zeko3:

«Don't mess with Nuni.» sloganizer.net
Iva
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » sri kol 31, 2011 22:49 pm

OBAVIJEST MODERATORA

DOSTA!

viewtopic.php?f=9&t=5983
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la maky&zagy » pet ruj 02, 2011 10:11 am

Svaki dobronamjeran i koristan savjet uvažavam i naravno da cu ga primjeniti ukoliko je to moguće u mom slučaju to nije . moderatoru svaka čast na prethodnom linku.

Zekan je i dalje kod mene , nije se nitko ni javio , kad dobijem plaću on ide na kastraciju , no vezano za kastraciju samo da kazem da su veterinari rekli jer sam se ponovno raspitala da i kad je zeko kastriran ne znaci da nece naskakivat na zenku , to sve ovisi o njemu samom tj kakvog je karaktera , on ce kastracijom biti samo neplodan.

Zagi je ovog malca super prihvatio iako sam također ovdje dobila savjet da je suzivot dva dečka u stanu nemoguć. Istina da je ovaj novi dečko jos mlad i prezivahan i ne mogu ga ostavljat bez nadzora sa zagijem . no kad sam doma skupa su i ne cine si nista sto bi im moglo nauditi. Tako da ako se nitko ne javi do kastracije malac ostaje kod mene tj sa zagijem. Gay it's ok! :)
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pet ruj 02, 2011 10:40 am

maky&zagy je napisao/la:, no vezano za kastraciju samo da kazem da su veterinari rekli jer sam se ponovno raspitala da i kad je zeko kastriran ne znaci da nece naskakivat na zenku , to sve ovisi o njemu samom tj kakvog je karaktera , on ce kastracijom biti samo neplodan.

Ovo je neistina. Ovako, on može naskakivati na curu, kao što će i sterilizirana cura naskakivati na dečka. To je kod njih stvar više stvari, ne iskazuju samo spolni nagon na taj način. Stvar je u tome da će dečko nakon kastracije i nakon što mu se očiste hormoni iz organizma biti bitno mirniji po pitanju naskakivanja tj neće curu spolno zlostavljati kao što bi da nije kastriran. A i on u tom slučaju manje pati jer ako je cura sterilizirana on će svejedno jahati po njoj, neće zadovoljiti svoju "glad" i biti će frustriran.
Znači naskakivanja bude, ali bitno manje i ne iz istih razloga :)

Imam jednu curu koja traži kunića, možda će izbor pasti baš na ovu tvoju ljepotu :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la maky&zagy » pet ruj 02, 2011 10:59 am

Najvjerovatnije cure nece ni biti jer sumnjam da ce mi se javiti neki udomitelj za belka, tako da ce belko biti kastriran i biti "cura". Ukoliko se nađe netko za belka onda zagy ostaje sam , necu mu niti nabavljati društvo.

Simba ako je ta cura zainteresirana i zeli pruziti dobar dom i kvalitetan zivot tom ljepotanu neka se javi.
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pet ruj 02, 2011 11:03 am

Cura je sigurno dobar udomitelj i obratila mi se je radi udomljavanja. Moram joj poslati slike svih koji su u oglasniku pa će ona odabrati nekog tko će joj osvojiti srce. Moram biti fer i svima dati istu šansu :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la maky&zagy » pet ruj 02, 2011 11:09 am

Naravno :) I ja da uzimam kunića po prvi put birala bih , no kad sam uzimala zagija udomila sam ga da ga spasim , a na kraju se ispostavilo da bolje nisam mogla odabrati , predobar i prepametan zekonja , samo nazalost s puno genetskih problema i deformacija. S kojima se jako dobro nosimo. :)
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Zmaj » pon ruj 19, 2011 19:24 pm

Vidim da se tu naveliko i naširoko raspisalo o situaciji u kojoj je ženka sterilizirana, a mužijak ne..a zanima me kako bi bilo da je situacija obratna? Da je mužjak kastriran a cura nije? Ako me netko može poučiti, molila bih :D
Zmaj
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » pon ruj 19, 2011 23:25 pm

Nešto je bolja situacija, ženke ne naskakuju konstantno, ali kada ih uhvati znaju biti nemoguće. U svakom slučaju, sterilizacija ženke je svakako preporučljiva jer na žalost prevelik je postotak oboljenja od raka maternice kod nesteriliziranih ženki
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan