Eh ovako...pošto moj mali Don raste sve više,shvatila sam da se neće moći kretati u onoj maloj gajbi...Moj brat,mlađi,ali stariji od mene(ima 22 godine) radi u Elgradu,kao radnik..dakle on slaže vrata,pa namještaj izrađuje itd.Odlučila sam da ga zamolim da mi pomogne napraviti onakvu gajbu kakvu ima korisnica Maya.Znači širina 60x60.vidina prvog kata 45 cm a gornji 55 cm.I još jedna dobra vijest,na proljeće ću valjda dobiti svoju sobu,a mama je dopustila da gajbu i zeca stavimo u moju sobu

sad,pomažite oko dijelova! Treba nam prozirni pleksiglas,žica,i drvo(koje?) Brat će sa brusilicom izbrusiti(kak se to već zove) i napraviti glatko drvo da se ne ozlijedi,znači prvo radimo građu od letvi(drveta) pa onda sa svake strane letvi 15 cm pleksiglasa,a sa vanjske strane je žica.Biti će kat,gore će biti tunelćić i neke igračkica,i sijenilica,a na donjem će biti voda,isto sjenilica,posuda s hranom i kućica,neka penjalica,wc,velika kartonska kutija sa sijenom i piljevinom da razbacuje okolo,a na pleksiglasu će biti rupice za zrak