Ljubav prema kunićima

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Ljubav prema kunićima

PostPostao/la Wictor » pet tra 04, 2008 18:14 pm

Ispričavam se jer otvaram ovu temu na ovom podforumu, ako mislite da ima potrebe, premjestite u odgovarajući podforum.
Samo sam vam htio pohvaliti ovu stranicu. Često ju čitam i moram priznati da vam pomalo zavidim na tako divnim bićima. Osobno imam mačku koju sam spasio od utapanja čim se omacila i imam ju godinu dana. Nedavno sam počeo malo pratiti vaš forum i patim na kuniće. Sigurno bi se kunić i maca lijepo slagali.
Nažalost, moja majka ne bi bila oduševljena kunićem jer mi je jedva dopustila da imam i macu.

Ne znam, htio sam ovom temom izraziti svoje žaljenje, a ujedno i radost jer mogu barem uživati s vama u gledanju vaših kunića. :hepi:
Wictor
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kiara » pet tra 04, 2008 18:17 pm

dobrodošao! :)

najbolje ti pali da joj doneseš doma zeku, ona ga neće moći odbiti, jer će se rastopiti :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Charlie » pet tra 04, 2008 18:18 pm

:welcome:

uživaj s nama, a mi držimo fige da ti i maca uskoro uživate sa zekom! :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Wictor » pet tra 04, 2008 18:23 pm

Kiara je napisao/la:dobrodošao! :)

Hvala puno.

najbolje ti pali da joj doneseš doma zeku, ona ga neće moći odbiti, jer će se rastopiti :)

Mislim da će to biti teže jer ju zafrkavam da mi kupi kunića he he. Pa bi skužila kada bih odjednom donio iz trgovine. Ne bi bila oduševljena. Isto sam tako probao i sa zamorcima pa ih nije nikako željela u kući pa sam ih morao udomiti. A to ne bi bilo tako fer prema novom kuniću. Zar ne?

A da bi se rastopili, slažem se. Baš me sve zanima o njima. Zar je moguće da su tako mazni i čišći od mačaka?
Wictor
Kunić
Kunić

PostPostao/la Wictor » pet tra 04, 2008 18:24 pm

Charlie je napisao/la::welcome:

uživaj s nama, a mi držimo fige da ti i maca uskoro uživate sa zekom! :)

Ako ne bi došlo do okršaja, he he. :)
Wictor
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kiara » pet tra 04, 2008 18:38 pm

ne bi,imam i ja mačka i zeke...nije da se slažu najbolje,ali s ene tuku...ima puno njih koji imaju mace i zeku....možeš vidjeti od tine sb kako se super slažu maca i zeko :wink:

mazni ,kako koji...moje su sve maze,ačli ima onih koje se baš i ne vole maziti....jako su uredni i čisti :wink: ali nekad znaju napraviti nered :D
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » pet tra 04, 2008 19:19 pm

Wictor je napisao/la:
Kiara je napisao/la:dobrodošao! :)

Hvala puno.

Mislim da će to biti teže jer ju zafrkavam da mi kupi kunića he he. Pa bi skužila kada bih odjednom donio iz trgovine. Ne bi bila oduševljena. Isto sam tako probao i sa zamorcima pa ih nije nikako željela u kući pa sam ih morao udomiti. A to ne bi bilo tako fer prema novom kuniću. Zar ne?

A da bi se rastopili, slažem se. Baš me sve zanima o njima. Zar je moguće da su tako mazni i čišći od mačaka?

Joooj bas citam ove tvoje postove i tocno se sjecam da sam i sama tako razmisljala kad sam pocela citat ovaj forum i kad mi se rodila zelja za zekom :) ...o daaaa,mazni su i cisti i jos puno vise od toga :) ...cudesna mala bica koja se ljute kad im nesto ne pase,maze kad za to imaju potrebu i taaaako pametna :) ...prepredene,znatizeljne i zaigrane male zvijeri :) ...obicno ljudi smatraju mackama i psima savrsene kucne ljubimce al vecina njih nezna kakav kunic moze biti...cuj bolje da ne riskiras ako smatras da ti zeko doma nebi bio prihvacen pa da nedaj boze zavrsi na udomljavanju :wink: ...al se nadam da ce majka promjeniti svoje misljenje :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la katrin i kenji » pet tra 04, 2008 20:06 pm

dobrodošao ti nama :)

nikako nemoj uzeti kunića doma a da se nisi dogovorio sa svojima, bit će prilika da imaš kunića, polako. zeko i maca mogu se a i nemoraju složiti, treba puno vremena i strpljenja da se skompaju, porazgovaraj sa mamom ozbiljno, uputi je na forum, možda se složi :)
Mala i Maza moje cujice
katrin i kenji
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Wictor » pet tra 04, 2008 20:34 pm

Ma ne vrijedi mi se zamarati s time, bit će prilika da imam i svog kunića. Vjerujem čvrsto u to. Jednoga dana.

Čitam vas i već mi se sviđa biti s vama mada postoji mogućnost da neću uopće imati zekana. Ugodno ste društvo.
Wictor
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kiara » pet tra 04, 2008 21:45 pm

nisi jedini koji nema zeke,pa te to može utješiti :wink: ali su svejedno na oveme forumu :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Wictor » pet tra 04, 2008 23:08 pm

Baš lijepo. Nego, čitam da se kunići kod vas slobodno kreću u stanu? Zar vam to ne smeta zbog kakica i urina? Ne bude smrada ili osjećaja da je to sve tako mokro zbog kakice?
Wictor
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekili » pet tra 04, 2008 23:17 pm

Zekaci su jako pametne zivotinja i neki lakse, a neki teze (ali ipak da) nauce sve obavljati u wc - u. Pa ako im je i vlasnik tako uredan i redovito cisti wc nema nikakvog smrada :)

Ovo zadnje pitanje nisam skuzila :hm: Osjecaj da je sve mokro zbog kakice? :hm:
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » sub tra 05, 2008 8:27 am

ni ja nisam skužila zadnje pitanje :D

baš kako je zekili rekla, oni se daju naučiti na wc na jednom mjestu, i wc im se onda čisti svaki dan :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Wictor » sub tra 05, 2008 11:12 am

Pa ako se ukaki na podu, zar ne bude mokro i slijepljeno?
Wictor
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kiara » sub tra 05, 2008 11:21 am

njihove kuglice su tvrde i okrugle,sljepljene su kada dobe vitaminsku kakicu, što je dosat rijetko :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan