hitno udomljavanje zekana :)

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: hitno udomljavanje zekana :)

PostPostao/la zeko Simba » pet ruj 02, 2011 17:25 pm

Ne bi ni ja ništa pisala da mi nije pukao film nakon tko zna koliko situacija koje su produkt glupih i neodgovornih vlasnika. Ne znam ništa o njima, apsolutno ništa, samo ono što piše u oglasu. Sivko je do kraja tjedna trebao biti potpuno zdravi zeko, a sada ga nema. Mislim (lilo mi je isto rekla) da mu je pastarela nagrizla unutarnje tkivo, pa kada sam mu ispirala ranu tekućina je ušla kroz neku rupu i otišla u krivom smjeru, napunila prostor u kojem ne smije biti tekućine i to ga je ubilo. Lilo kaže da (ako je ovo razlog) bi on ionako uginuo jer mu je tkivo unutra pojedeno. Mislim slaba mi je to utjeha, osjećam se kao ubojica tog malog stvorenja i teško se otrgnuti tom dojmu ma koliko znala da bi krajnji ishod najvjerojatnije bio isti :sad:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la renata » pet ruj 02, 2011 18:22 pm

Ti sebe kriviš?!
Ajme Simba!

Ne krive se ljudi koji su svjesno prouzročili bebe siročad, a ti sebe prozivaš i mučiš?! Molim te! Žao mi je zbog ishoda, žao mi je zekana, ali ženo draga, ako je netko kriv, to nisi ti. Lilo je do sada čitala knjige, tražila simptome, i moguća je demodikoza, a tvoj i moj su cca približno stari, najvjerojatnije s istog mjesta nabavljeni i možda su to vukli iz legla, stres je bio okidač, ne znam.

Ovo moje čudo bu se izvuklo, stvarno je jaka i ima volju i želju za životom, Sivko nije imao sreće. Ne daj se Simba, tako je moralo biti.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la IV@N@ » pet ruj 02, 2011 18:56 pm

nemam kaj reći osim da anu k. i sve te bolesnike treba pobit ,a vama cure želim da više ne proživljavate ovakva sranja.
IV@N@
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la fidelio » pet ruj 02, 2011 19:07 pm

zeko Simba je napisao/la: Mislim slaba mi je to utjeha, osjećam se kao ubojica tog malog stvorenja i teško se otrgnuti tom dojmu ma koliko znala da bi krajnji ishod najvjerojatnije bio isti

Simba, daleko si ti od ubojice. Primila si u svoj doma odbačeno, bolesno biće. Pokušala mu pomoći, od pronalaska udomitelja do čišćenja rana. Ubojicama možemo nazivati one vlasnike koji svojim nemarom / namjernim neznanjem uništavaju živa bića koje nazivaju ljubimcima.
i činjenica je, da je ostao (da su oboje ostali), gdje su bili davno ih ne bi bilo. I mislim da pojedincima ne bi bilo ni upola žao kao tebi i Renati.
R.I.P. Fidelio i Livio
http://www.youtube.com/watch?v=uegRK73m4sQ
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anby » pet ruj 02, 2011 19:37 pm

Isuse citam i nevjereujem...pa zar doista ima toliko debila na ovom svijetu... zao mi takorec mrava zgazit, a ne tek tako ostavit tu sirocad i nepitat ni di ni sta ni kako...a vama dvjema kapa dolje...ja se samo pitam sta bi bilo sa tim jadnim zekanima da ih niste vi uzeli??? uzas.....kad procitam ovakvo nesto onda mi se brige oko "zacepa" ucine tako bezazlenim... :sad:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » pet ruj 02, 2011 19:49 pm

ajme prestrasno..cmizdrim ko debil..siroto malo..mene bi srce ostavilo..drzim fige da se oporavi sto prije i da bude mala sretna zekanica..ako mogu kako pomoc javi..
Simba jos jedno jako mi je zao zbog malca..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » pet ruj 02, 2011 20:01 pm

Joj ljudi moji, jako sam potresena..Renata, Simba, nemojte cutati o ovakvim stvarima, ne znam, ja mislim da to treba obznaniti..jbt, pa ja svaki dan kad skupljam Cukijeve kuglice svaku zagledam da vidim da li je ok, ne mogu shvatiti da neko moze dozvoliti da se zivo bice ovako raspada..

Verujte mi da me je sada sramota sto pripadam istoj vrsti, ljudskoj..ako se takvi ljudi mogu ljudima nazvati..jako me sramota.. :sad:

Malenoj lepotici zelim brz oporavak, od sveg srca.. :zeko3:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » pet ruj 02, 2011 23:13 pm

Strasno, stvarmo ovo je strasno :cry:

Drage moje, drzite se i borite i ako bilo sta trebate, telefon imate - tu sam/smo, novce, prijevoz, nesto bilo kaj.

Stvarno se u ovim situacijama pitas dokle sve to ide i cega cemo se jos nagledati. I kad mislis da je najgora stvar da neko baci zeku kroz prozor, neeee ima jos gore... :sad: :sad: :sad:

Strasno, ali u ovakvim situacijama pozelim da i nekom drugom otpadnu uha (ali moram piti pristojna)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la mala_zečica » sub ruj 03, 2011 17:37 pm

svaka vam cast cure! eh, da je više ljudi poput vas... :zeko3: šaljemo puno puno pusa i želimo brz oporavak :zeko3:
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mirta » uto ruj 20, 2011 16:09 pm

mala_zečica je napisao/la:svaka vam cast cure! eh, da je više ljudi poput vas... :zeko3: šaljemo puno puno pusa i želimo brz oporavak :zeko3:

potpisujem ovo :zeko8:
pročitala sam temu i stvarno strašno šta se dešava,svaka vam čast na brizi i njezi tuđih kućnih ljubimaca.
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la renata » uto ruj 27, 2011 23:30 pm

Evo mali update...jer stižu upiti kako je zekanica...Vlehica.

Dobro je. Kao da nikada ništa nije bilo. Rane nestale, apetit dobar, još uvijek liže, ali (uvijek postoji famozno ALI) ispoljava karakter, kojeg do nedavno nije bilo: ona ne bi bila u gajbi i protestira kada mora unutra, ljuti se na mene tako kaj mi doslovno dupe okrene i ne ferma me pol posto nakon kaj ju zatvorim, sad već bira kaj bi jela...brokulu ili mrkvu...ili možda ima i nešto drugoooo...strašno. :D

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Srolja moja malena :zeko3:
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » uto ruj 27, 2011 23:42 pm

joj kako je lijepa, predivna..
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bibika » uto ruj 27, 2011 23:50 pm

:hop: :hura: :hop:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la fidelio » uto ruj 27, 2011 23:50 pm

Izgleda kao moja Bella, samo ekstra dlakava. :D
i znam taj karakter - znam da sam došla iz žnj doma gdje nisam bila voljena ni željena, ali sada, kad vidim da mogu tjerat' vodu na svoj mlin ne tražim gazdu nego slugu. ;D

Stvarno joj želim potpuni oporavak (koliko je moguće).
Takve životinje su pune zahvalnosti i ljubavi. prelijepa je.
R.I.P. Fidelio i Livio
http://www.youtube.com/watch?v=uegRK73m4sQ
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ars » uto ruj 27, 2011 23:52 pm

fidelio je napisao/la:i znam taj karakter - znam da sam došla iz žnj doma gdje nisam bila voljena ni željena, ali sada, kad vidim da mogu tjerat' vodu na svoj mlin ne tražim gazdu nego slugu. ;D

Da ti nisi Lolu upoznala? Možda ti imaš mog zeca zapravo? Mislim da ju nikad nitko nije bolje opisao :D prasica mala.
Ova malecka me takva čupava ful na nju podsjeća, zato mi je srce posebno slabo na nju. I zbog svega što je prošla, naravno.
ars
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan