Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Do začepa u malim kolićinama neće dovesti!Nisam napisala da daju cijelu bananu kuniću!Što se tiće šečera pa nije to kila šečera !Osim toga onda ni odrasli kunići nasmiju ni mrkvu ni bananu ni jabuku zbog šečera!Osim toga u sušenom voću koncentracija šečera je još veča,...zar ne?Osim toga iz iskustva znam da banana ima odlično djelovanje na kupljenje dlake po crijevima i djeluje slično kao maltica pa joj je to još jedan plus!salatica je napisao/la:Bananen -
Sehr selten in kleinen Mengen geben, können zu Verstopfung führen, sind sehr Zuckerhaltig
Prijevod bi bio - davati u malim količinama, može dovesti do začepa, sadrži puno šećera
Znam da je banana izuzetno zdravo voće za ljude, no sudeći po ovom i sličnim napisima, ne kuniće ne djeluje nužno jednako.
Upravo zato mi nije jasno zašto davati bebaču kolutiće banane, tj. jel bi to bilo privikavanje na nešto?
Rado ću staviti i link na stranicu s koje je ovo skinuto, ako netko ima volje i želje čitati tj. prevoditi s njemačkog.
..

snow1401 je napisao/la:moja pahuljica se već sad linja,naravno nije to puno ali dlaka joj na našoj odjeći ostaje.
Zanima me dali ja njoj sad mogu dati mali komadić jabuke i banane ili ne?

radi se novi tekst o prehrani..pa mozda naucis jos vise 

I da još nešto..kada se to desilo?zekili je napisao/la:I sama kazes da si puno naucila o zekacima sa naseg sajt, ali kada si isla dalje istrazivati i nasla na neke kontradiktornosti nisi nas upozorila![]()
valja procitati test u potpunosti i prozvakat ga..pa ces skuzit..
inace, da otkrijem jednu tajnuradi se novi tekst o prehrani..pa mozda naucis jos vise

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.