prvi put je imala upalu 4 zubna korijena
drugi put je imala samo špiceva, a upalu sam sasjekla u korijenu, preventivno dajući ionsko srebro
zadnji put je bila na brušenju pred cca 4,5 mjeseca i prvih mjesec dana je sve bilo ok
jučer su Luni pri pregledu ustanovljeni špicevi, ne osobito veliki
ne jede sijeno već 3 tjedna, a već 3,5 mjeseca (mjesec nakon zadnjeg brušenja) melje vilicom na prazno i jede sve sporije i sporije
dok ostalima treba 5 minuta za isprazniti zdjelicu, njoj treba 20
meni je prepušteno da odlučim ide li na brušenje ili ću pričekati još 2-3 tjedna
s obzirom na situaciju, zakazan termin i sve gore navedeno - odlučila sam da ide
nakon zahvata, informacija je bila da špircevi uopće nisu bili tako veliki da bi uzrokovali probleme
upale nema, ranica nema, apcesa nema - sve skupa pripisujem ionskom srebru
i da ih zapravo i nije trebalo brusiti....
ok, nisu oni uzrokovali problem, ali nešto je
što?
odgovora nema, tj. ima - loši zubi
no kako samnom nije lako na kraj izaći samo tako, tražim pojašnjenje definicije - loši zubi
probajte pogoditi jesam li dobila ikakav, a kamoli suvisli odgovor
sama sam ga na kraju ponudila u vidu pitanja može li genetika uzrokovati ovakav problem
prijedlog je da se slijedeći put čeka dok sasvim ne prestane jesti, jer pregled otoskopom? očito ne daje osobito preciznu sliku stvarnog stanja
no, čekam li dok sasvim ne prestane jesti, to je već hod po oštrici noža i nisam osobito sretna takvim prijedlogom...
... kao niti činjenicom da bi Luna koja sada ima 2 godine, trebala na nimalo neinvazivnu anesteziju 3-4 x godišnje
uglavnom, prilično bezizlazna situacija