ups

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

ups

PostPostao/la bibika » sub svi 12, 2012 10:43 am

:omg: upsss... opomena još uvijek na snazi ! Ne mogu vidjeti privatne poruke . pozz
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: ups

PostPostao/la bibika » ned svi 13, 2012 18:55 pm

:nowink: žao mi je,samo dobijem obavijest da me čeka poruka koju ne mogu otvoriti. možete me dobiti na facebooku. hvala. :rolleyes:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lilo » pon svi 14, 2012 19:43 pm

ja sam ti pisala,pitam kako su zeke...
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la bibika » pon svi 14, 2012 22:06 pm

:rolleyes: vidim tko šalje poruku, ali, ne vidm tekst. Njuškice su dobro, papaju domaće sijeno, suhu hranu, grickaju travu koja je u njihovom dijelu, brusnicama ih mamim na maženje...Pika (koja je došla iz Udruge), Loki, Giovanni i Bella su zdravi, koliko vidim i veseli. Uhvatili smo ritam, izlaze kad žele i koliko žele, zatvoreni su preko noći. Slobodni su u svom dijelu dvorišta. Pika vrlo rijetko izlazi iz gajbe (koja je na kat, drvena) jer se tuče sa Bellom, koja je mlađa, iako je i ona sterilizirana, obavezno moram napraviti 2 kruga po dvorištu na večer da uđe u gajbu, Loki je prebolio head tilt , malo ga zanosi u lijevu stranu, ali je predivan i preaktivan, glumi tampon zonu između cura, a Giovanni je pravi latino-ljubavnik-zeko, koji ne dozvoljava prtljanje po njegovoj gajbi. Smijem pružiti ruku samo kad nudim brusnice. Obožavam ih, ne usudim se ništa mijenjati u rutini i prehrani. kakice su prelijepe, dlaka sjajna, zubići ok, osim Piki, koja idući put kad naotekne (apces - posebno pazim na nju), mora ići u Bubu po savjetu moje vet. Dozuji sa Andrejom, biti će mi drago. pozz :)
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » uto svi 15, 2012 6:49 am

Javila sam Administratoru da odblokira poruke

Drago mi je da su zekaci ok :)

Kad se sve ustalilo najbolje ne mijenjati rutinu koja funkcionira
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la bibika » uto svi 15, 2012 20:42 pm

:zeko3: juuupiiiiii !!!!! :zeko3:
hvala, biti ću dobra, č.r. :no talking:
u svakom slučaju, moja isprika što sam izgubila samokontrolu i neprimjereno reagirala :wink: .
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan