Postano na: 01/04/07 u 15:44:18
(nažalost nije morina sekica ), ali za Božić mi je došlo ovo malo čudo (dobro 2 tjedna prije, dečko mi ga je kupio jer se bojao da će ga prodati. šteta, nije se sjetio ovdje na forum doći i pogledat da li ima koji kunić za udomit iako sam mu o ovom forumu prićala na veliko)..
znaći, došo je prije tri tjedna kada je ovo slikano, ali nikako da mi dečko to prebaci s moba na komp (valjda sam jedina koja još uvijek nema digitalac).
sad je on već veliko đubre (makar ja mislim da je curica, ali dečku za volju nek bude on i rambo dok još malo ne poraste.)
dosta priće, predstavljam vam novog člana ove veeelike obitelji:
nije istina da zeko neće odmah na parket, ćim je došo odmah je išo na njega...SVE je morao pronjuškat i vidjet. ovo je slikano korak prije
(nema više piljevinu gajbici, sad mu je ono za kupaonice, to mu sad služi samo za wc)
nadam se da slike nisu prevelike jer se još uvijek baš ne kužim kak se to smanjuje
mali/la je strašan/na, sve ga zanima i sve će vidjet i svugdje će se zavuc. pusice mi je poceo davat dva dana nakon što je došo i to ne samo meni, nego svim ukućanima. a on je dobio veeliku pusu od dečkovog njemačkog ovčara, uopće ga se ne boji, a njemački ga prati po svuda i baš pazi na njega...
penje se po svemu a najviše voli piškit po krevetu i mene zezat dok pokušavam učit..
pusa svima od mene i miša malog