Dakle.. Roochack (Ručak) je jedna jako mazna zecica, voli se igrati i skakati.. Inace se normalno ponasa, no nije mi jasno, zapravo.. nije nam jasno ( decku i meni) zasto ponekad Beatboxa.. ( to je nas dozivljaj.. jer stvarno zvuci kao beatbox.. ) skripi i sktipi i pucketa i onda opet zasktipi.. To radi samo kada joj se moj decko priblizi, na mene tu i tamo tako "zarezi" ali to sam sama kriva jer ju smetam s mazenjem kad joj je vrijeme za spavanje popodne.. Ali na njega non stop.. Cim joj se priblizi ona pobjegne na drugu stranu sobe, cim on sjedne na pod da se poigraju ona skoci na mene na kauc i skakuce po kaucu. Cim joj proba dati ruku odmah se ukipi, stoji na mjestu, ima rasirene i spustene uhice i skripi.i proizvodi ostale cudne zvukove.. Sad, s obzirom da smo non stop doma obadvoje i da jedno drugo drzimo na oku nije mi jasno zasto bi se tako ponasala prema njemu? Cak ga zna i ugristi.. Help? Inace to zvuci jako simpaticno i ritmicno.. ( ali vjerujem da njoj i nije bas tako..)
*edit: Sad joj je pruzio ruku i ona opet.. i lize ga po ruci i rezi istoremeno.. WTF???!!