Mekana masa + kuglice

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Mekana masa + kuglice

PostPostao/la warped » ned tra 07, 2013 22:19 pm

Hvala :D
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la warped » čet lip 06, 2013 19:03 pm

Charlie je napisao/la:a sijeno jedu?

ako ne dovoljno smanji suhu hranu i ostalo, definitivno treba neka kvalitetnija hrana (- to vidim da jesi

kupi u humanoj apoteci Linex, Prolife ili neki drugi probiotik, može i neki koji imaš doma,
daj svakome sadržaj pola kapsule dnevno ili još bolje neki za djecu pa u kapima (izdoziraš slično ko za bebu)

a u vodu koju piju Prodigest (Pet centar ili vet.ljekarna) svaki dan 3-4 priložene žličice

to sve neka dobivaju 10ak dana, a ako ne pomogne trebalo bi napraviti parazitološku i bakteriološku analizu stolice

Ovo smo sve obavili... Kad mi je stigla pošiljka s Prodigestom skužila sam da sam im to već davala. Stanje je uglavnom isto. Pafi trenutno nema pokakanu guzu, ali on je puno rijeđe i imao problema (Csilla je ta koja ima pravi problem, bez prestanka). Probali smo i sa Santalinom jer veli frendica da i njen zeko u posljednje vrijeme ima problema s mekanom kakicom i da mu prođe od 8 kapi Santaline. Mi smo odradili cijelu terapiju (po uputama iz pakiranja) i nema promjene.

Dok čekamo da nam se veterinar vrati s bolovanja (slomio je ruku na poslu) odradit ćemo još jednu turu terapije Santalinom (taman danas prolazi ono koliko se treba čekati između terapija). Veterinar mi je rekao da mu se javim sredinom lipnja tako da bi to taman trebalo biti to. Prodigest i Sab simplex smo potrošili.
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » čet lip 06, 2013 23:05 pm

warped je napisao/la:
Charlie je napisao/la:a sijeno jedu?

ako ne dovoljno smanji suhu hranu i ostalo, definitivno treba neka kvalitetnija hrana (- to vidim da jesi

kupi u humanoj apoteci Linex, Prolife ili neki drugi probiotik, može i neki koji imaš doma,
daj svakome sadržaj pola kapsule dnevno ili još bolje neki za djecu pa u kapima (izdoziraš slično ko za bebu)

a u vodu koju piju Prodigest (Pet centar ili vet.ljekarna) svaki dan 3-4 priložene žličice

to sve neka dobivaju 10ak dana, a ako ne pomogne trebalo bi napraviti parazitološku i bakteriološku analizu stolice

Ovo smo sve obavili....

parazite i bakt? i sve negativno?

možda je ta hrana osim što je nekvalitetna bila i loše skladištena pa nešto navukla na sebe :hm:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la warped » ned lip 09, 2013 9:53 am

Ne, krivo sam citirala / izrazila se, sorry. Terapija je obavljena, a za analize čekamo da nam se veterinar oporavi. :)
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la warped » ned lip 23, 2013 0:16 am

nadam se da neću sada jinxati, ali otkako smo završili s drugom terapijom santalinom guze su čiste...

znači napravili smo preporučenu pauzu i odradili novih 8 dana. sad im je ujedno cca 2 i pol mjeseca kako jedu rebalance, a u međuvremenu sam ih i par puta vodila na dvorište na travnate gozbe i svježi zrak. na ovako bolesnim vrućinama ih radije ne vodim van, ni sama ne idem nikud. :)

pa eto, držite fige da se ovako nastavi. :zeko1:
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » pon lip 24, 2013 19:04 pm

super, nastavi sa Prodigestom :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

Prethodna