Dobro nam dosla
Evo ja ti imam terijera, koji zna biti kad treba, ali i kad ne treba jako oooštar pas. Prvo stavi zeca u ruke, dragaj ga tepaj mu, da se smiri i da se osjeca skroz opusteno i smireno, pa pozovi peseka da ga snjofa ali polako, znam da ti je peso sad skroooz zaigran pa bi se on najrade igrao i lovio zeca,ali prvo nek se samo snjofaju, pa da vidis reakciju. Npr. moj terijer inace u sumi lovi sve zivo, pa i zeceve, jer je ona lovacki pas, ali doma je ko bubica mirna, nikad im nije nista napravila, al to sve ovisi o tvom odgoju psa. Ne kazem ja da nikad nije probala naganjat Puffya-moj 1.zeko, al sam joj strooogo zabranila bilo kakvo natjeravanje i lovljenje. Kad savladas samo snjofanje, a da ga nece gricnuti ili lajati na njega, onda ga spusti dole na pod i pogledaj kako ce pas reagirati, jel ce trcat za njim ili...
Znam da nisu isti maltezeri i terijeri po karakteru, pa tako bi tvoj pas trebao to skroooz dobro podnjeti. Samo sto je kad je moj pas lajao Puffy bi se jako prestrasio, al sad su se vec priviknuli i svi skacu po svima, a nitko ne bjezi ili rezi

Pa obrati paznju i na taj strah zecji od lajanja i buke, jer maltezeri znaju biti jako glasni (svi ti mali peseki

)
Mozes si pogledat moje fotke, na ostalim kuc.ljubimcima-Puffy i Rea