Hvala vam puno na savjetima.
Slike su naime iz prvog tjedna kada je došao i tada je još uvijek imao piljevinu u kavezu. Kako smo odlučili pokušati napraviti nešto po pitanju njegovog wc-a izvan kaveza, čitala sam savjete na topicu "Higijena, smještaj i njega" te sam nakon toga izbacila sve iz kaveza i sada mu je ostala gola plastična podloga. Također, sam wc su nam preporučili u pet cetru, premda je stvarno mali, a i on ga nikako ne voli i samo ga sklanja, ma u koji dio kaveza ili dnevne sobe ga postavila, bilo u njemu nešto ili samo kao prazna posudica. Tako da sam ga uklonila, a kako sam vidjela da je nekako odabrao jedan kut u sobi gdje je nekoliko puta uzastopce piškio (nekako si utvaram da je time već odabrao mjesto za "vanjski" wc

), tamo sam mu postavila krpenu podlogu dok ne nabavimo ovih dana pristojni wc s peletima i opet je tamo išao
U wc smo mu bili stavili one granule za koje su nam u pet centru rekli da ih trebamo uzeti, ali zbog toga što je on stalno micao wc jednostavno smo sve vrlo brzo uklonili. Zeko pametniji od nas, pokazivao odmah da trebamo ukloniti, ali mi vjerovali što su nam rekli u pet centru
A tepih? Uh, činio se odličnim izborom do prije 2 tjedna .... jednoglasno je odlučeno da ćemo ga promijeniti

u vrlo kratkom roku.