moja prijateljica također ima zeca(vjerovatno zenka,jos je pre mal za odredit spol sa sigurnoscu) i kad ih stavimo skupa u kavez od moje zecice ona ga pocne vatat i skakat po njemu kad su van kaveza samo se njuskaju.kad su skupa u kavezu zeke moje frendice ne tuku se
dali moja brani svoj teritorij ili je nesto drugo u pitanju?
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
stavimo ih zajedno kad ona dodje kod mene.i nemoguce je da dodje do bebica jer su i jedana i druga/i pre mladi čupka ima 5 mjeseci a taj od prijateljice ima 3 ipo
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
vec smo gledale po tim slikama ali kod tog mladjeg zeke se nevidim jel musko ili zensko
veterinarka je rekla da je zenka ali ovi u pet shopu su rekli da je vjerojatno muzjak(tada je ima 2 mj)
kad ja pogledan meni se cini da nije ni muzjak ni zenka
mozda je dvospolac najvise vjerujen veterinarki ipak bi ona to trebala znat rec sa sigurnoscu
Nemojte ih stavlajti u siti kavez...sve kako je charli rekla...dvije ženke ,ako se počnu družiti od početka s emogu složiti i bez sterilizacije,ali će se nekad dogoditi da jedna brani teritorij,pa da se ponaša zaštitnički kada radi gnijezdo...bolje prvo pričekaj da utvrdiš spol,i onda ih stavljaj zajedno