Cuni crock

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Cuni crock

PostPostao/la sabs&kibla » uto tra 26, 2011 6:33 am

Kakva je cuni crock hrana? moja jede cuni Nature, ali ovdje lokalni tip iz petshopa kaže da je cuni crock ista stvar i da on to naime ima u rinfuzi za 17 kn kilu... da li da to probam? jer mi je zapravo praktično da ne putujem iz jednog kraja grada na drugi za cuni nature.
If you don't know where you are going, any road will take you there.
sabs&kibla
Zečić
Zečić

Re: Cuni crock

PostPostao/la kristinans » uto tra 26, 2011 7:49 am

Meni su svi govorili da je cuni crock dodatna hrana ne kao poslastica ali slicno i da uz redovnu hranu mozes pomalo davati i te,sve zavisi od zeca dok je Peka bio manji dok jos nisam znala da je to dohrana ja sam mu davala tu i kad je pojeo kesu saznala sam,medjutim imala sam muke posle toga nije hteo da jede ,,normalnu,,hranu tipa cuni crispy. presli smo na rebalans i complete.
E sad to je neko moje misljenje da ne bi trebalo da mu das samo tu hranu jer ima dosta nepotrebnih sastojaka koji njima netrebaju,na tebi je da odlucis,a odgovorice ti svakako neko strucniji od mene. :zeko3:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la renata » uto tra 26, 2011 7:53 am

Krok crispy, odnosno Cuni crock kako ga ti zoveš je isključivo dodatak prehrani, nešto kao poslastica. Neusporediv je sa Cuni nature hranom.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sabs&kibla » uto tra 26, 2011 8:06 am

da bilo mi je malo sumnjivo... hvala
If you don't know where you are going, any road will take you there.
sabs&kibla
Zečić
Zečić

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan