a mozes misliti kako je meni ovo je nevjerovatno da gdje god i kako god pokusam ne ide uvijek mi nesto napravi problem zaista mi je mnogo zao zeke nije zasluzio da ga mucim ali ne radim to namjerno tesko mi ga je gledati u tom malom kavezu ali trenutno nemam nacina da mu pomognem njemu nije lose sto se tice njege zaista mu pokusavam na sve moguce nacine uljepsati boravak kod mene zavoljeli smo se pravo ali ta gajbica je najveci problem i dajem sve od sebe da i taj problem otklonim
Ako imaš dovoljno prostora ne trebaš mu kupovati gajbu, ostaviš mu ovu koju ima, ali oko nje postaviš ogradicu (koju možeš i sama napraviti) tako da ispadne kao da ima dvorište. Kao što je ninocka napravila na primjer. Tako on ima svoju kuću s "krovom nad glavom" i dvorište po kojem može protegnuti noge
fakat bi to bila genijalna ideja vidite ljudi zato je ovaj sajt tako dobar jer ima krasne ljude u svom clanstvu od srca vam hvala uvijek ste za pomoc i puni ste ideja on se sad nalazi na stolu u jednom kutu a ja ga mogu skinuti sa stola i samo staviti ogradicu da ne moze da pobjegne ovamo jer mi je kuca puna kablova imamo vise compova jer mi muzu to treba za posao pa bi fakat mogao tu da trckara
zeko Simba je napisao/la:Oni baš ne vole visinu tako da je bolje da ga spustiš i inače ili barem postavi gajbicu tako da ne vidi da je na visokom dok ne riješite ogradicu
koliko sam ja do sad shvatila oni vole poviseno ali ne vole da ih se dize protiv njihove volje
zato je uvijek meta nekaj poviseno, moji su jedno vrijeme spavali na stolcu ko macke jer onda sve lijepo vide
e sad da vas pitam sinoc sam uocila da mu je krzno odmah iza usiju rijedje i krace u odnosu recimo na ledjima ili iznad repa jel to ok i stolica mu je jutros bila ona vitaminska samo malo vise zelenkasta obicno bude tamnija gotovo crna sta bih to moglo da znaci i iako je u kuci mnogo vruce on slabije pije vodu recimo ja imam pojilicu od 100 ml on je za 8 sati nikada nije popio to pratim kad odem i vratim se sa posla
a zasto mi niko ne odgovori ja sam navikla da uvijek bude pregrst odgovora a sad nece niko da mi odgovori na moja pitanca da ne bih morala otvarati novi post ovako mi je mnogo lakse i preglednije