Evo tu imas jos jednu temu o homemade gajbicama i o materijalima koje su clanovi koristili u izradi pa si pogledaj malo
viewtopic.php?f=7&t=72
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

sanjita je napisao/la:Evo tu imas jos jednu temu o homemade gajbicama i o materijalima koje su clanovi koristili u izradi pa si pogledaj malo
viewtopic.php?f=7&t=72

...naime, ti se brines zbog 30 km...moj zeko, na zalost, mora sa mnom putovati 300 km
... ja sam student, i zivim sama u stanu, za svojom dusicom
, i kad putujem kuci na duze, on mora sa mnom... On ima svoj transporter i ja mu ga namjestim sto je udobnije moguce...stavim mu rucnik na pod kako se nebi klizao, ubacim sto vise sijena, hrane, vode, i krenemo... Putujem busom
, ali uspijem se dogovorit sa vozacima da ga drzim kraj sebe, jer ne pada mi na pamet da ga stave u bunker za kofere
( sto obicno rade s psima i mackama
, bar sam tako cula...)
, ali cim dodjemo kuci, ja ga pustim, i dok osjeti cvrsto tlo pod nogama, niko sretniji od njega
, odmah zaboravi sav stres...

Videcemo kako ce biti . Nadam se dobro !!!

warped je napisao/la:Ako ga sada puštaš na pola sata sat koliko si ga onda puštala prije nego je bio kod tvoje sestre?
I zašto ti treba toliko materijala ako već imaš taj kavez za pse? Ako ga samo preuređuješ nebi trebalo biti potrebno puno radova, a samim time ni materijala.Svakako preporučujem da ga probaš preurediti, ako želiš možeš staviti i sliku (u neku prikladniju temu da ovdje ne odemo u preveliki offtopic) pa ti možemo pomoći sa prijedlozima. Ja osobno jako volim petljati oko takvih stvari pa ću ti pokušati pomoći koliko mogu.
a drugi jos veci ce uskoroo poceti da se radi jer zelim biti na dva tri sprata samo prikupljam ideje po internetu ako imas neki predlog za kavez okaci slikicu na moj preslatki zeka Peka
tu sam stavila slike ovog kaveza preuredjenog nije nesto lepo ali posluzilo je...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.