Zeku udarila struja?

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Zeku udarila struja?

PostPostao/la marina2906 » pet srp 26, 2013 18:55 pm

Pozdrav! Mislim da mi je zeku malo struja udarila... Jutros kada sam otisla na posao, zeka je ostala u sobi kao i inace, stalno je van kaveza,seta po kuci, sve je osigurano, kablovi zasticeni... ali u nakon sat vremena kada se brat probudio primjetio je da je zeki natecena donja usnica i brkovi kao spaljeni, ne svi, ali donji dio brkova je bio kraci. Zeka je lupala nogom o pod, ali nakon nekog vremena se smirila. I mislili smo da je mozda udaila glavom kad je skakala s kreveta, kauca...ali nikakve krvi nije bilo. Tek poslije smo otkrili da je jedan osigurac pao i da je kabel nagrizen, iako je bio podignut valjda je nekako pao i spustio se tocno da ga moze uhvatit. Cak se vidi i crnilo oko njega, kao zagoreno. Zeka je inace dobro, jede, pije, samo ta natecena donja usna i brkovi kao spaljeni. Kada je mazim i prodjem rukom osjeti se dosta iako mi da da je diram po usni i pregledali smo zubeke i sve izgleda ok. Samo malo sporije bira krutu hranu.... Sada sam zabrinuta, ne znam oce li se sama povuci nateknuta usnica, ne skrguce zubima kao da je boli ista, samo je malo opreznija kad je diram tu di je nateklo, inace sve je kao i uvijek, mazi se, njuska, gura glavicom.... Zivo cudo kako je nije gore prosla... Ima li tko slicno iskustvo, sto da radim? Zeka je inace super zdravlja, ima 2 i pol godine, zaigrana, znatizeljna, u kavezu nikad zatvorena... Pomoc!
marina2906
Kunić
Kunić

Re: Zeku udarila struja?

PostPostao/la Antonjet » pet srp 26, 2013 20:52 pm

Antonjet
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Zeku udarila struja?

PostPostao/la marina2906 » sub srp 27, 2013 2:28 am

Hvala puno! Ovu temu nikako nisam mogla pronaci pa je panika bila na vrhuncu. :zeko8:
marina2906
Kunić
Kunić

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan