Kao što smo već pisali nakon kratkog vremena boravka kod nas palčica je počela naskakati na milčeca pa su se najurivali po stanu.To je trajalo par dana,on je čini mi se postao šef u kući pa je prestalo
Ali jučer nakon što su uobičajeno trčali po stanu on je ko luuud naskakao na nju(izgledalo je kao da se stvarno pare),ja sam ih rukom razdvajala,uzimala u ruke,a on se samo uvijek vraćao i ponavljao tuca,tuca,a ona uvjek legne kad joj on priđe.
Recite da li bi se oni trebali razdvojiti,ako da na koliko dugo ili je dovoljno da njemu i dalje provjeravamo testise?
Puse svim zekama!!!!!

Tako mora biti dok ne obavimo njihovu "neutralizaciju" ,a onda ćemo ih opet spojiti

Malecke smo danas stavili da se gledaju preko ogradice,i jedan i drugi su počeli gristi ogradicu i opet su nam se činili jako tužni ,te smo Palčicu pustili Milčecu.Pustili smo ih da se petnaestak minuta zajedno igraju uz našu potpunu kontrolu.Sljedila sam ih u korak tak da ništa nije moglo biti.Nije bilo pokušaja naskakivanja,niti tuče.Bili su presretni
Da li je to zaista istina?