sinoć sam, oko 22 sata ovdje napisala obavijest da je Duje otišao zauvijek nakon jednomjesečnog liječenja respiratornih smetnji. do sada nije objavljeno. slučajno ili namjerno, nije važno. ne želim više sudjelovati na ovom forumu, jer ne želim preuzimati na sebe tuđe osjećaje krivnje. moje životinje su meni važne, imaju dobar smještaj, dobru brigu, dobro su hranjene, dobro veterinarski zbrinute. činim za njih SVE što je potrebno za jedan kvalitetan život. žao mi je što su morali otići i jako me to boli. također, sigurno više neću udomljavati ta divna stvorenjića putem foruma, jer je to užasan teret - cijelo vrijeme pod lupom javnosti, izloženost raznim negativnim komentarima i nekoj negativnoj energiji i stalnom uvjeravanju da sve što činim , činim s najboljom namjerom. borim se za svaki život, za svaki njihov dah i ne želim se opravdavati pred nikim. Duje je bio -Duje, Dragi ,simpatični, mazasti. Mala Mrva, koja se uvukla u srce i faliti će mi beskrajno - kao i prvi moj zeko Pero, kojeg je odnijela lija, kao Lola, koja je otišla na sterilizaciji, kao Dado, Stari, Darko, moj Egon, moja Ela, Korni, ribice.....svaki od njih ima svoju životnu priču, baš kao i mi, ljudi i svojim odlaskom uzima dio mene. Ponovo izražavam žaljenje anubi5 i otvaram poziv da dođe pogledati Belu i oprostiti se od malog Duje. Kao što sam rekla, Duje će počivati sa mojim ostalim prijateljima u mom dvorištu i zauvijek ostati s nama. R.I.P Duje