Transporter nije potebno niti kupovati ako nije nužno, možda netko može posuditi transporter pa ga ja vratim kada se zeko smjesti u novi dom Imam tvoj broj, a i ti moj kada saznama detalje javim ili dam broj tih ljudi da se direktno dogovorite. Janica hoćeš ti onda prihvatiti curke na privremeno? Nisam pokopčala
ja sam ponudila prijevoz do rijeke sljedeci petak i da mogu pricuvat zeku do tad. curke nazalost nemrem uzet jer ni mene nema poslje. raspitat cu se okolo, nadam se da ce se naci netko. a prijevoz za rijeku/opatiju u petak i dalje stoji, ako ce trebati mozda za drugog zeku, vicite !
ana kontić je napisao/la:koga god pitam nitko nemoze,ja ne razumijem ljude......
Oprosti ana, ali na ovo moram reagirati. Mislim da nikako nisi u poziciji da kažeš takvo što. Kao prvo udomljuješ TRI kunića, udomljavanje je HITNO i onda ovakav komentar. Mislim da nije baš primjereno
nisam mislila na vas nego na moje takozvane prijatelje,razumijem vas apsolutno da reagirate,vi pomazete i zahvaljujem se ... rapitivala sam se kod svojih i svi kazu: pa kaj ti je to smrdi...!!!!!! zato sam to rekla nista zbog ljudi na forumu
izvinjavam se ako sam koga uvrijedila i hvala još jednom
Ma nisam mislila da misliš na nas, ali s obzirom na situaciju nije primjereno za bilo koga. Naravno ima svakakvih ljudi i nerijetko nas baš oni dobri prijatelji neugodno iznenade svojom reakcijom. Nadam se da će se nešto smisliti
Naravno da razumijem, samo si ono malo nespretno napisala . Ide ti i sestra? Ne možeš kod nje ostaviti dok ne smislimo nešto? Ljeto je i većina nije kući. Ako ništa drugo onda da ih daš na čuvanje Renati ili lilo, ako neka od njih ima mjesta uopće dok ne rješimo situaciju. Samo da dobiješ na vremenu.