Star pet shop i bolesni zeka bgd

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Star pet shop i bolesni zeka bgd

PostPostao/la Pevaljka » sri vel 22, 2012 21:01 pm

Klio je napisao/la:
Mala Mica je napisao/la:
Klio je napisao/la:A svima koji su uplatili za zakana, prvo zelim da se od srca zahvalim, Bomer, Mary, Jolanda i dHarma i jos jedna devojka, ja se izvinjavam mislim da je Nina ili Marta, nisam sigurna.

Klio, bilo bi lepo da si pomenula Nerin i Milkin doprinos! Otkinuli su sebi od usta :D i seno i Cuni Complete, kavez, pojilicu, WC, vitamine, sušenu ehinaceu i ostale sušene lekovite biljke i celokupan novčani iznos!

NOvce imas kod mene koje ti trebam dati, a ono sto si dala Reyni, vec je Reyna i pomenula, kada ste se srele i kada si joj dala. MIslim da nije potrebno da se ponavljamo. Samo sam pomenula ljude koji su uplatili novce.
I da, moram se ispraviti, cura cije ime nisam znala zove se Tatjana. Prati forum ali nije registrovana.

Bez obzira, lepo bi bilo pomenuti SVE koji su učestvovali na bilo koji način. Mala Mica je uletela i dosta pomogla. Bilo bi lepo da se i njen nick name pomenuo u kontekstu "želim da se od srca zahvalim", jer to zaslužuje.
Novac je najmanje bitan, bitna je dobra volja koje malo ima pa je ne treba zanemarivati.
Pevaljka
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mala Mica » sri vel 22, 2012 23:32 pm

Klio je napisao/la:
Mala Mica je napisao/la:
Klio je napisao/la:A svima koji su uplatili za zakana, prvo zelim da se od srca zahvalim, Bomer, Mary, Jolanda i dHarma i jos jedna devojka, ja se izvinjavam mislim da je Nina ili Marta, nisam sigurna.

Klio, bilo bi lepo da si pomenula Nerin i Milkin doprinos! Otkinuli su sebi od usta :D i seno i Cuni Complete, kavez, pojilicu, WC, vitamine, sušenu ehinaceu i ostale sušene lekovite biljke i celokupan novčani iznos!

NOvce imas kod mene koje ti trebam dati, a ono sto si dala Reyni, vec je Reyna i pomenula, kada ste se srele i kada si joj dala. MIslim da nije potrebno da se ponavljamo. Samo sam pomenula ljude koji su uplatili novce.
I da, moram se ispraviti, cura cije ime nisam znala zove se Tatjana. Prati forum ali nije registrovana.

Posle svega što sam učinila i koliko sam ti pomagala u udomljavanjima i spašavanjima zecova, vrlo je ružno da mi napišeš ovakav odgovor. Pitanje novca nikada, ali nikada nisam postavljala, jer ga ne smatram najvažnijom stavkom u ovakvim dešavanjima. Šta god si tražila od mene, bilo kakvu pomoć, uvek sam bila tu i odradila šta je od mene traženo, tvoje ideje provodila u delo!
Jako je ružno to što si napisala, ali ide na tvoju savest, kao i činjenica da kada sam ti javila da je Nero u začepu nisi niti jednom nazvala da pitaš kako je!
Izvinjavam se na off topicu,prekipilo mi je!
Mala Mica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » čet vel 23, 2012 12:12 pm

Mala Mica je napisao/la:Izvinjavam se na off topicu,prekipilo mi je!

Verovatno i meni pa nemam strpljenja vise sto stvari da objasnjavam. KO me zna zna, isto tako, ako sam se jednom oglusila ili mozda i vise puta na poziv da pitam kako je zec, mene savest ne grize. Tu sam koliko MOGU. Kada me nema, znaci da ne mogu. Zasto, ne zelim da se pravdam.
Isto tako, novac sam pomenula sa razlogom jer se meni uplacivalo na racun, preciznosti radi, a tvoj post je zvucao kao da si ti dala kompletnu sumu a ne pozajmila i zato sam tako napisala. Jer je mozda i meni bio bzv tvoj post.

Izvinjavam se ako sam trebala da se zahvalim jos jednom na pomoci oko udomljavanja, ali je meni ova tema presela, i to bas zbog pm i telefonskih rasprava na istu. Tako da sam zahvalila samo na uplacene novce ljudima, nista vise.

Sto se mene tice, nemam vise volje da se objasnjavam, ko sta, zasto. Kako rece,svakome na savesti.
Jeste, pomogla si puno oko usvajanja, usvojila zekanu, bila tu kada god su se zecevi vozili gde god treba, ali to nije bilo pitanje u ovoj temi i razlog za zahvaljivanje i ovoj temi.
Ali ako treba da se opet kaze, eto.
Ne zelim da merim svoje reci sto puta pre nego nesto napisem.

Edit.
Pevaljka je napisao/la:Bez obzira, lepo bi bilo pomenuti SVE koji su učestvovali na bilo koji način. Mala Mica je uletela i dosta pomogla. Bilo bi lepo da se i njen nick name pomenuo u kontekstu "želim da se od srca zahvalim", jer to zaslužuje.

A sa kojim se razlogom od mene ocekuje da zahvalim svakome ko je ucestvovao? Sta sam ja tu, neki pa pokretac akcije?
Zar nismo to vec raspravili u licnim razgovorima? Iskreno, najmanje sam ja tu nesto uradila, ozbiljno a ukljucila sam se samo u temu, kooridnirala jer sam to mogla, ne bas da uradim nesto sto je uradila recimo Reyna ili Mala MIca ili jolanda ili dHarma (izgleda da se moraju redjati zahvalnice), pitala svakog da li moze ono sto sam pitala i nista vise,i na kraju kao sto sam i rekla pucalo je po meni, a najteze mi je palo pucanje bas od Male Mice, a to nisam ovde pominjala.
ZAHVALILA SAM ONIMA KOJI SU NA MOJ RACUN UPLACIVALI NOVCE I OBAVESTILA DA ZNAJU GDE SU NJIHOVI NOVCI OTISLI...
NIje mi palo na pamet da se zahvaljujem ucesnicima ili inicijatorima bilo cega, jer sta sam pa ja u ovoj prici?????

Uostalom, uvek je bilo da bilo sta uradis deset puta a jednom ne, kao da nikada. Zato me ne grize savest.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lady Stardust » pet vel 24, 2012 17:13 pm

Ovakve rasprave molim preko PM-a!!

A Klio mi ne dirajte!!!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » pet vel 24, 2012 18:32 pm

Lady Stardust je napisao/la:A Klio mi ne dirajte!!!

:D
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Daks :) » čet svi 10, 2012 21:01 pm

Sad sam videla ovu temu. Kod nas u Sremcici, ima jedan novootvoren Pet Shop. Ja sam tu uzela mog zekonju, koji je identican kao taj koga ste vi gledali, samo sto ima crnu njuskicu. Primetila sam da ih drze u cistom, i sve to stoji, ali kada sam pitala onoga sto prodaje, koliko puta dnevno im daju da jedu, i menjaju vodu, rekao je "Jedu samo ujutru te granulice, a ovo kad-kad. A vodu kad popiju zamenimo" Meni je to nekako bilo... I da, nije znao ni koliko imaju meseci, ni koji su pol.. Ni nista. Seno im ne daju, a hrane u kavezu nema. U tom kavezu uvek je dvoje zecica. Ja sam uspela da spasim jednog, ali vise njih nisam. Htedoh da vas pitam, da li je ovo problem, sto nemaju sena stalno..? I nekako mi je glupo da upozorim prodavce, jer ipak imam 13 godina, i oni nece da me slusaju. Kad sam dosla kod njih da kupim moju zecicu, gazda je bio drzak prema meni, posto nisam imala novac za seno da im dam odmah, jer je baba trebala da podigne uvece, a meni je seno trebalo hitno. Isto tako su mi i odgovorili kada sam rekla da bi trebalo da imaju seno unutra.
Daks :)
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » čet svi 10, 2012 23:13 pm

pa buduci da imas samo 13 godina tesko ce te ozbiljno shvatit..ako dodes tamo s nekim starijim onda mozes zamolit tog starijeg da im pokusa objasnit da sijena moraju uvijek imat i da je ono za njih najbitnije i najneophodnije
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » sri lip 06, 2012 16:29 pm

Ne zelim da dajem prazna obecanja ali pokusacu da takvo ponasanje tog star shopa proturim u medije. Slucajno sam sad procitala o njihovom ponasanju pa sam se bas iznervirala. :cupkoo: Pokusacu bar medijski da ih ojadim ako ne budem mogla drugacije. Posto nisam toliko upoznata sa svim tim desavanjima i nisam ih pratila, da li neko od vas moze da mi napise jedan clanak ako imate i slike da stavite uz njega i ja cu to pokusati da objavim. Necu nicije ime stavljati u potpisu, tako da niko od vas nece snositi odgovornost. Moze i vise vas da mi posalje clanke pa cu videti sa novinarima dal' je bolje da se spoje clanci u jedan ili da se objavi vise clanaka sa razlicitih strana. Eto toliko od mene koliko ja mogu da pokusam. Mozete mi pisati ili kao privatne poruke ili javno na forumu pa mozda svi zajedno da korigujemo tekst, kako vam je volja. :zeko2:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sri lip 06, 2012 18:38 pm

Imas pm
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Reyna » sri lip 06, 2012 23:21 pm

Slazem se, tu sam za sta god da treba.
Tigrastija od tigra.
Hoda kao vampir, elegantno poput tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » čet lip 07, 2012 5:29 am

Reyna je napisao/la:Slazem se, tu sam za sta god da treba.

Posalji mi slike ako imas? Ili mi napisi i opisi neku situaciju u kakvoj si zatekla zekice i ostale zivotinje.
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » čet lip 07, 2012 8:28 am

Imas na pocetku ove teme zeku koji je bio bolestan, slikice. Samo sto mislim posto njega vise nema, ukoliko imamo slike, da moraju biti neke gde se lepo vidi da je taj Pet shop u pitanju, ipak malo ozbiljnije. I da oni koji zateknu situaciju odmah slikaju pre nego nesto kazu prodavcima.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » čet lip 07, 2012 9:10 am

Pa ovako cemo, svi koji su u mogucnosti da odu do tog pet shopa nek idu, kad im to vreme i obaveze dozvole, i nek prate situaciju i oni koji su se svadjali nek progutaju knedlu i nek cute, i nek samo vide sta mogu uslikati ili opisati situaciju neku ako su u tom momentu prisutni, nema veze ako nema slika mozete i opisati neku situaciju npr. i neprijatnost prema musteriji, nehigijena,..itd. znaci sve dolazi u obzir. Ako neko od vasih prijatelja zna nesto ili vam moze posvedociti nesto, neka vam ispricaju sve to zapisite. Bitno mi je da imamo sto vise opisanih situacija, jer mozda ne svako ali vecina se vodi onom: "ako jedan laze, 100 njih ne laze". Ja bih kontaktirala zenu koja je rekla da ima vise prijava za taj shop, pa ako neko od vas moze da mi da njen broj telefona ili mail? bila bih mu veoma zahvalna.
I neko je pomenuo da je tu radila neka devojka sto se razumela u zivotinje a sada vise ne radi jel neko mozda ima njen kontakt?ili jel je moze nekako naci? Znaci svaka informacija mi je dragocena. Unapred se svima zahvaljujem na saradnji. :D
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » čet lip 07, 2012 14:21 pm

markiza na pm sam ti napisala o toj zeni iz inspekcije, a svako ce ti tamo potvrditi da je dolazilo vise prijava.
A sto se devojke tice, to nije taj pet shop. To je Pet Centar, devojku nisam videla vise od tri godine. A ovaj se zove Pet Star... on je problematicniji.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sub stu 09, 2013 15:14 pm

Ova tema je stara ali mi je stalno visilo nad glavom da javim da su doticni pet shop STar zatvorili i ne postoji vise :hura:
Sto se tice prikupljnog novca za kupovinu zeke kojeg na kraju nismo spasili, zavrsio je ovde
viewtopic.php?f=9&t=3862&start=60
Puno pozdrava svim dobrim ljudima koji su se pokrenuli oko ovog jadnog kunica iz Pet Stara i onima koji su pomagali oko udomljenja Munje :zeko3: :zeko3:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan