Mia nece jesti,kunja

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

PostPostao/la Lady Stardust » sub vel 02, 2008 0:13 am

Joj to su neke tablete na b ali sad ne znam kak se zovi ili ak vam se da doci do zaprudja imam ja santaline
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la sanjita » sub vel 02, 2008 0:14 am

nazvala bi ja doktora na mob jos da ga pitam neke stvari al poslat ce me covjek ovak kasno u 3 pm..Charlie rekla si mi da je i Grgi tak bilo...jel se sjecas mozda kaj si mu radila u takvom stanju?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lady Stardust » sub vel 02, 2008 0:17 am

ako hocete doci po santalinu ja sam budna nema frke
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » sub vel 02, 2008 0:19 am

Grga nije bio napuhan, ali je isto potpuno prestao jesti, dobio je infuziju, antibiotik i vitamine i već je drugi dan jeo
Kak je njemu i glava klimala i bio pothlađen pustili smo ga na miru sa svom klopom u gajbi

Ovo kaj je Miji je drugačije :sad: ako možeš odi do dežurne ljekarne i kupi te kapi za grčeve ili da Lady :hm: mislim da to ne može škoditi

Probajte da se kreće
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la sanjita » sub vel 02, 2008 0:31 am

..znaci bolje je da se krece? cini mi se da je mrvicu zivnula,skocila je sad na svoj krevet i cisti se...trbuscic je jos okrugao pa cu pratit stanje,sta drugo mogu...nemam prijevoza nikakvog,to je problem...mogu krenut nocnim tramvajem al pitaj boga kad bi stigla..idem frendicu nazvat da vidim di je,jel budna uopce...stavit cu joj malo friskog sijena pa nek gricka ako ima potrebe.
Zadnja izmjena: sanjita; sub vel 02, 2008 2:35 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » sub vel 02, 2008 0:40 am

ljudi moji ja njoj tocno na desnoj strani kod prvih nozica osjetim nekakav nadim,na lijevoj strani to nema...neznam jel to trbuscic,valjda je,malo mi je previsoko za trbuscic..valjda je to to...vidim sad da je pokakila 4 kuglice i popiskila se,jel to dobar znak?
Zadnja izmjena: sanjita; sub vel 02, 2008 2:38 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lady Stardust » sub vel 02, 2008 0:40 am

nek se sece ako hoce ali nemoj ju prisiljavati
ja sam budna jos neko vrijeme pa ako nadjes prevoz javi

drzim fige da bu sve ok
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la sanjita » sub vel 02, 2008 1:28 am

..nemam prijevoz Lady al hvala na ponudi,pocela je jest sijeno,kakala je malo,al su mi cudne te iskakane kuglice...ima nesto bijelo po njima,ko nekakav prah...neznam dal je to od lijeka ili sta,al mogu rec da cak ima ugodan miris,ostalo mi po prstima pa sam posnjofala...

slika

neznam od cega je to...uglavnom ak nebu sve ok ujutro smo na rendgenu a i cut cemo se jos s doktorom.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lela » sub vel 02, 2008 13:21 pm

sanjita javi nam kako je sve prošlo :****
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la ina » sub vel 02, 2008 14:27 pm

Nadam se da ja Mia bolje. Slavko je bio malo napuhan sa istim simptomima 2 puta prošlo proljeće. Vet mu je oba puta bio da Reglan i još nešto (ne znam što) i nakon par sati je počeo kakati. U takvim trenucima treba odmah reagirati.
Vjerujem da će biti bolje čim su one dvije kuglice ispale.
Držimo fige!!
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lela » sub vel 02, 2008 14:40 pm

sanjita je napisao/la:..nemam prijevoz Lady al hvala na ponudi,pocela je jest sijeno,kakala je malo,al su mi cudne te iskakane kuglice...ima nesto bijelo po njima,ko nekakav prah...neznam dal je to od lijeka ili sta,al mogu rec da cak ima ugodan miris,ostalo mi po prstima pa sam posnjofala...

http://img118.imageshack.us/img118/551/ ... 007dq9.jpg

neznam od cega je to...uglavnom ak nebu sve ok ujutro smo na rendgenu a i cut cemo se jos s doktorom.

jel se odmah pojavilo na kuglicama?..ili malo poslije kad su se posušile...možda je kalcijum...ako je se pomokrila preko
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » sub vel 02, 2008 14:47 pm

sanjita je napisao/la:ljudi moji ja njoj tocno na desnoj strani kod prvih nozica osjetim nekakav nadim,na lijevoj strani to nema...neznam jel to trbuscic,valjda je,malo mi je previsoko za trbuscic.

Tu je najčešće nadim..mislim da su to crijeva :hm: :blush:
kak je danas?
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la sanjita » sub vel 02, 2008 17:45 pm

Mi smo dobro hvala Bogu :) ...bili smo danas opet na pikicama,mislim da je stvarno Reglan u pitanju,idemo jos sutra na terapiju pa cu ga pitat sve tocno...

uglavnom cijelu je noc bila na sijenu,jela ga je pomalo,iskakala fine kuglice ujutro,zivnula,sece okolo,izvali se,sve je ok :) ...uplasena je od veterinara pa se malo ljuti i odmara uglavnom,sad sam joj dala malo peleta,popapala je a sa svjezim cemo pricekat jos neko vrijeme pa pomalo uvodit u prehranu...

...korabu joj vise necu davati,al ne kuzim zbog cega je doslo do takve reakcije,i prije je znala jesti korabicu i brokulu bez ikakvih problema :hm: ...ona je jucer imala temperaturu ispod uobicajene tak da nas je i to splasilo malo...ma neznam,morat cu sad malo pripazit sa tim povrcem i jedno po jedno joj davati...a ovo u vezi kuglica,nebi rekla da je kalcij jer je imalo ugodan miris :hm: a ni inace nema problema sa kalcijem u mokraci,stvarno neznam.

..sutra idemo u nabavu prodigesta,santaline i ostalih stvarcica za zlu ne trebalo,da imamo doma za svaki slucaj...jos mi je nepoznanica uslijed cega se to desilo,ni vet nije bio siguran...nista bitno da smo dobro i nadamo se da nebumo imali vise takvih problema :belj: :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Charlie » sub vel 02, 2008 17:51 pm

sanjita je napisao/la: ...ona je jucer imala temperaturu ispod uobicajene tak da nas je i to splasilo malo...

najčešće imaju sniženu temp kad ne jedu :wink:

baš mi je drago da je dobro :) :)

a od kud su koraba i brokula? Grga se otrovao sa radičem (99% sam sigurna da je to) sa placa..vjerojatno je šprican bio :ljut:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » sub vel 02, 2008 17:59 pm

drago mi je da je dobro...i nadam se da će se ubrzo odljutiti zbog odlazaka vetu :wub:
Lela
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan