Šta joj je?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Šta joj je?

PostPostao/la Anby » sri ruj 22, 2010 15:40 pm

Zadnjih dana primjecujem da Andja nije više ona "stara". prije kad bih dosla s posla skakala je od srece, vrtila mi se oko noga,lizala mi ruku, znali smo onako "s vrata" odmah 10 minuta provesti mezeci se na podu...sad imam srece ako me i pogleda...vecinom je sad nadjem u kokos pozi kako drijema, kad dodjem samo zijevne, istegne se, legne i spava...

jede normalno, pije, piski, kuglice u redu (osim sto se linja non stop pa skoro svaki dan dobija maltice)... za rucak i veceru i dalje dodje za stol-tu neku svoju rutinu obavlja, samo nema vise onog zecoplesarenja po stanu kao prije (osim ujutro u 6-e tad skoci do plafona kad me probudi)

jedina promjena je ta sto joj vec mjesec dana dajem jednom tjedno prodigest u vodu...

nekad mi se cini kao da je tuzna...doduse, zadnjih dana i ucim pa sam za kompjuterom stalno, a ona sama u drugoj sobi...muz zapoceo novi biznis pa je i on rijetko kuci ali kad dodje onda se njih dvoje navecer maze...

mozgam i nemogu bit pametna, neznam sta joj je, vise i neskace na kauc na svoje omiljeno mjesto, sad se zavuce iza kauca i tu bude po cijele dane...(sad sam je mazila i cim sam se digla odskakutala je iza kauca)... je li samo tuzna što je zadnjih dana sama ili je nesto drugo po srijedi? ili su mozda godine? mada ima tek godinu i pol al nikad neznas.... sta vi mislite?

p.s. ne cini mi se bolesna...
Anby
Super Zek
Super Zek

Re: Šta joj je?

PostPostao/la Foxy » sri ruj 22, 2010 18:32 pm

I njima dođe, kao i nama da se malo "ohlade".
Tvoja zekica pomalo i odrasta, postaje malo smirenija, nije više malo dijete...
I moja manje zecopleše u odnosu na prije godinu dana.
Dok normalno jede, pije, sve je ok s probavom, vjerovatno je sve u redu.
Moguće je da je malo uvrijeđena ili tužna ako se osjeća zapostavljenom.
Znam da ćeš i dalje pomno pratiti njeno ponašanje, ali vjerujem da je sve ok.
Puse Andji :zeko3:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anby » sri ruj 22, 2010 19:55 pm

Nadam se da je sve ok...samo mi se stalno vrti po glavi ono da "kunići vješto prikrivaju bolest pa se otkrije tek kad je kasno"...nadam se da to necu dozivit... prepipala sam je svu, nema nikakve kvrge po tijelu, nikakvih izraslina ili slično, nokti malo poduzi ali u redu :dragonn-ccc-e: nikakvih ostecenja, skolski primjer zubi, usi ciste fine... joj, cim osjetim neku promjenu na njoj ja mislim da je bolesna... cak sam joj danas isla u sjemenarnu vidit ima li koji muskic da se prodaje, ili da se udomljava...odmah...sad...tu...mozda joj samo treba drustvo...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Foxy » sri ruj 22, 2010 21:21 pm

Samo polako... Najvjerojatnije je sve ok.
I mi imamo dana kada nam se ništa ne da, pa tako vjerovatno i oni.
Ideja da dobije dečka je super... Preko udomljavanja još bolje...
Samo polako, ne treba brzati. :blush:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Antonia » čet ruj 23, 2010 7:43 am

Šteta šta Đuro nije kastriran, meni bi on i Anđa bili super par... :zeko3: :zeko3: :zeko3:
Antonia
Zečić
Zečić

PostPostao/la Mare » čet ruj 23, 2010 17:35 pm

Meni je Đuro prepreprelijep....zar je prestar za kastraciju?!?
<3 marko <3
Mare
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » pet ruj 24, 2010 13:53 pm

Danas je opet zecoplesarila :P ;D sinoc skakutala oko noga... bas sam happyyyyyyy... valjda je i nju samo fjaka bila uvatila... :)
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la fleshettes » sub ruj 25, 2010 11:52 am

Ma tako i naš Stiv ima dane kad vegetira 0-24. Prvih par puta sam se zabrinula, zvala veta u 2 ujutro i slično.. Ali sad znam da i on ima "one dane u mjesecu" :D Često se poklopi s naglim promjenama vremena. Očito ne utječe tlak samo na naše raspoloženje.
R.I.P. Stevo i Milla, nadam se da ima puno maslačaka tamo.
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anby » sub ruj 25, 2010 12:30 pm

Ma ovdje se nemogu bas podiciti sa veterinarima zato panicarim i na najmanju sitnicu :rolleyes: ali istina je i da je Andja od ljeta malo "drugacija", valjda i ona odrasta pa i ne budalasa toliko po kuci... :D izgleda da su najrazigraniji kad su manji, skacu, plesu nesprestano... iskreno, malo mi to fali... sad vecinom lezi i kad se hocu igrat s njom onda me onak pogleda: "Daj stara pusti me na miru :cool: " ;D ali ima to i svojih nekih prednosti, cesto je vidim da spava na ledjima, preslatka... :D ali bitno je da njoj nije nista, bar za sada, koliko mi se cini...ali svejedno pratit cu je... :wink:
Anby
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan