Zadnjih dana primjecujem da Andja nije više ona "stara". prije kad bih dosla s posla skakala je od srece, vrtila mi se oko noga,lizala mi ruku, znali smo onako "s vrata" odmah 10 minuta provesti mezeci se na podu...sad imam srece ako me i pogleda...vecinom je sad nadjem u kokos pozi kako drijema, kad dodjem samo zijevne, istegne se, legne i spava...
jede normalno, pije, piski, kuglice u redu (osim sto se linja non stop pa skoro svaki dan dobija maltice)... za rucak i veceru i dalje dodje za stol-tu neku svoju rutinu obavlja, samo nema vise onog zecoplesarenja po stanu kao prije (osim ujutro u 6-e tad skoci do plafona kad me probudi)
jedina promjena je ta sto joj vec mjesec dana dajem jednom tjedno prodigest u vodu...
nekad mi se cini kao da je tuzna...doduse, zadnjih dana i ucim pa sam za kompjuterom stalno, a ona sama u drugoj sobi...muz zapoceo novi biznis pa je i on rijetko kuci ali kad dodje onda se njih dvoje navecer maze...
mozgam i nemogu bit pametna, neznam sta joj je, vise i neskace na kauc na svoje omiljeno mjesto, sad se zavuce iza kauca i tu bude po cijele dane...(sad sam je mazila i cim sam se digla odskakutala je iza kauca)... je li samo tuzna što je zadnjih dana sama ili je nesto drugo po srijedi? ili su mozda godine? mada ima tek godinu i pol al nikad neznas.... sta vi mislite?
p.s. ne cini mi se bolesna...