Postao/la Buka » ned ožu 13, 2011 11:57 am
hej Charlie, za cijepljenje nisam to tak mislila, nama ionako dolazi veterinarka Grgu cijepiti svake godine, svekar je nešto bio govorio da će to on srediti, nama treba da se Grgu pregleda, jer fakat nemamo pojma u kakvom je zdrastvenom stanju, osim da ima problema sa capama (on ima problem sa zglobovima, koji smo mi držali pod kontrolom, al eto, tko zna s čime su ga tamo hranili, iako smo mi izričito napomenuli da ga se treba hraniti sa točno određenom vrstom hrane baš zbog njegovih zglobova), iz okica je imao pojačano curenje, makar to mu se sad malo s mirli, uha mu treba pogledat, očistit od parazita, ma kompletan pregled, i još ako će trebati na rengen jer kad je došao, šepuckao je i kad je htio potrčati, nije se mogao osloniti na prednju capicu, tak da neznamo kaj mu je s tim. Uglavnom, čekam da mi se mama javi, nadam se da će uspijeti dogovoriti nekaj sa dr. Ljoljom.
Lady, hvala, puno mi to znači, pogtovo u ovo šugimugi vrijeme. Ja bi najrađe da Grga ostane al fakat nemamo uvjeta.
...Save Earth, it's the only planet with chocolate...