Da li kunic i macka mogu da zive zajedno ?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Da li kunic i macka mogu da zive zajedno ?

PostPostao/la Fiffy » pet pro 03, 2010 20:31 pm

a da mu uzmes neku sterilisanu curicu? :obrvaa: nebi njega morala kastrirati, i nebi mu se nista lose desilo :zeko3:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Zeko_Jurica » pet pro 03, 2010 22:49 pm

Lijepo je da želiš pomoći još jednoj životinji :)
Uvijek je daleko bolje imati životinje iste vrste, i za tebe, a pogotovo za njih. Znači ako imaš macu, onda udomiš još jednu macu, ako već imaš kunića onda udomiš još jednog kunića (idealno suprotnog spola plus kastracija)
13679 kvadrata zeko livade
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Mary » sub pro 04, 2010 19:31 pm

Sterilisana curica je jaoooo lepa ideja ... Mada znate sta , ja mom zeki jos nisam videla mooda :zeko7: a vet kaze da je musko 100 posto . Tako da dok mu ne porastu ista i dok ja ne budem 1000000000000000000 POSTO sigurna da je on decak , ne bih da rizikujem .. Recite mi u koje vreme se otprilike njima pojavi to ? Molim vas prosvetlite me ...
mMmMmmmmm... Dobra tema za razmisljanje , jos jedan zecic ... Jako puno bih to volela !!! Ali ne zivim sama , sa deckom zivim , videcu sta on misli ... :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Fiffy » sub pro 04, 2010 23:10 pm

kako mu nisi vidjela jajceka??? :blink: ako ima 5 mjeseci, onda ona treba da budu poprilicno velika...da nije Twito, ipak curica? :lud:
moj ima 4 mjeseca i jajceka su mu nabubrila, skoro da puknu ;D ..pravo su velika...Mary, Mary..izgleda da je twito ipak curica :nowink:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » ned pro 05, 2010 0:57 am

NE ZNAM !!! Nema ih ... Ne vide se ... Ako je zensko poludecu vise od promene polova xDDDD
Gledacu sutra opet .
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Fiffy » ned pro 05, 2010 1:57 am

pogledaj, pogledaj..meni je to pravo sumnjivo :)
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » ned pro 05, 2010 7:32 am

Kako jos uvek nema adekvatne delove? :D

Mom se videlo jos sa 3 meseca..
Mozda ne primecujes od dlake... :hm:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » ned pro 05, 2010 12:56 pm

Ljudi danas smo gledali , jedva doduse posto se koprcao i grebao mog decka kao lud ... Videla sam samo polni organ (ne umem da raspoznam da li je zenski ili muski) a jajca ih nema , Ili ih ne vidim od dlake ... mogla sam da slikam to sto sam videla ali zeka se nenormalno koprca i sve je to bilo bas brzo :omg: ... Stvarno ne mogu da tvrdim :lud: Zbunjena sam . Sutra mali ide kod drugog veta da on kaze svoje strucno misljenje ... Prvi je rekao da je zeka musko i rekao je da je 100000 posto siguran , ali gde su testisi ???? Trebalo bi bar nesto da se vidi , makar malo ... OOOOOOOOO Boze , ako opet moram da naviknem da jew Twito Mary poludecu vise ... Sto mi ne kazu da znam za sigurno , haha ... Najverovatnije se moj zeka dobiti para , samo prvo da utvrdimo da li je moj zeka decko ili devojcica . Moj dragi se slozio da uzmemo jos jednog zeku , naravno sa foruma , i da bude kastriran/sterilisan .
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » ned pro 05, 2010 14:00 pm

Mislim da je nemoguce da nebi vidjela testise ako ih ima,nemogu toliko biti pokriveni da se ne vide uopce...sjecam se da sam gledala necijeg kunica na slici ovdje,muskica...i samo je bio prevrnut na bok i lezao i testisi su fino izvirili van sastrane. Nebi bilo ni prvi put da i veterinar pogrijesi u procjeni.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mary » ned pro 05, 2010 14:16 pm

DA DA DA i ja sam videla tu sliku , ima je na forumu ... Jaoo bre ljudi , kako me tako zezaju veterinari ne mogu da verujem ... Sutra Twito/Mary kakogod ide kod drugog veta pa cemo videti sta ce taj drugi reci ... Ja vam javljam !!!! :zmirko: :lud:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » ned pro 05, 2010 14:31 pm

Nekima nisu toliko vidljivi testisi kao na toj slici, ali se svakako vide kada ga se okrene i razmakne dlakica
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Fiffy » ned pro 05, 2010 17:50 pm

ma ja svoga kad podizem stavim mu ruku ispod repica, i osjetim pod rukom jajceka...Mary je 100% curka...mocice da mi bude snajka :D
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » pon pro 06, 2010 14:19 pm

Bili danas i kod drugog veterinara . I ona kaze (pipkala ga je) da je 99 posto musko ...
Ne znam ... Dva veta kazu da je musko . Moram da verujem ... I da cekam jajca :lud:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la warped » pon pro 06, 2010 15:26 pm

A jesu rekle zašto misle da je muško ako se jajčeka nimalo ne vide? Ono, na temelju čega... Možda bi ti ta informacija dobro došla.
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sanjita » pon pro 06, 2010 15:44 pm

Meni ovo postaje frustrirajuce :D ...Mary daj probaj opipati jos jednom,nemoras ga dizati ni nista nego samo stavi ruku ispod i malo kao mazi,pa nema toliko dlake da neces moci opipati te napuhane vrecice....ja imam curicu ali dok ju mazim ispod joj cicke fino napipam koje su troduplo manje od jajceka...isusniji kazu da im se vec sa 3 mjeseca osjete jajceka,dakle neznam kako tvojem sa pet mjeseci se ne osjeti nista...dakle ili su veterinari u krivu ili si ti krivo procjenila dob :hm: ...nesto od toga mora biti,ovo je prava zagonetka :P
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan