nebi njega morala kastrirati, i nebi mu se nista lose desilo 
Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
nebi njega morala kastrirati, i nebi mu se nista lose desilo 

a vet kaze da je musko 100 posto . Tako da dok mu ne porastu ista i dok ja ne budem 1000000000000000000 POSTO sigurna da je on decak , ne bih da rizikujem .. Recite mi u koje vreme se otprilike njima pojavi to ? Molim vas prosvetlite me ...
.gif)

ako ima 5 mjeseci, onda ona treba da budu poprilicno velika...da nije Twito, ipak curica?
..pravo su velika...Mary, Mary..izgleda da je twito ipak curica 

... Stvarno ne mogu da tvrdim
Zbunjena sam . Sutra mali ide kod drugog veta da on kaze svoje strucno misljenje ... Prvi je rekao da je zeka musko i rekao je da je 100000 posto siguran , ali gde su testisi ???? Trebalo bi bar nesto da se vidi , makar malo ... OOOOOOOOO Boze , ako opet moram da naviknem da jew Twito Mary poludecu vise ... Sto mi ne kazu da znam za sigurno , haha ... Najverovatnije se moj zeka dobiti para , samo prvo da utvrdimo da li je moj zeka decko ili devojcica . Moj dragi se slozio da uzmemo jos jednog zeku , naravno sa foruma , i da bude kastriran/sterilisan .

...Mary daj probaj opipati jos jednom,nemoras ga dizati ni nista nego samo stavi ruku ispod i malo kao mazi,pa nema toliko dlake da neces moci opipati te napuhane vrecice....ja imam curicu ali dok ju mazim ispod joj cicke fino napipam koje su troduplo manje od jajceka...isusniji kazu da im se vec sa 3 mjeseca osjete jajceka,dakle neznam kako tvojem sa pet mjeseci se ne osjeti nista...dakle ili su veterinari u krivu ili si ti krivo procjenila dob
...nesto od toga mora biti,ovo je prava zagonetka 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.