Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
zeko Simba je napisao/la:a u slučaju da se ne potuku i da se spoje, onda će biti tužne kada ih budeš razdvojila.
zeko Simba je napisao/la:zekoslav ne daj krive savjete
Dvije ženke se baš i ne slažu, osim ako nisu odrasle zajedno. Možeš ih pokušati spojiti, ali ne vidim razlog tome kada je jedna cura kod tebe samo privremeno. Kao prvo mogu se ozlijediti, a u slučaju da se ne potuku i da se spoje, onda će biti tužne kada ih budeš razdvojila.
Estera je napisao/la:zeko Simba je napisao/la:zekoslav ne daj krive savjete
Dvije ženke se baš i ne slažu, osim ako nisu odrasle zajedno. Možeš ih pokušati spojiti, ali ne vidim razlog tome kada je jedna cura kod tebe samo privremeno. Kao prvo mogu se ozlijediti, a u slučaju da se ne potuku i da se spoje, onda će biti tužne kada ih budeš razdvojila.
Onda radje ne jel nedaj Boze da se potuku,kaj sam onda napravila a i odgovorna sam za zeku koji nije moj, nemogu dopustiti da necija zivotinjica bude ozljedjena radi moje gluposti. Hvala na savjetu....
Volila bi joj nabaviti drustvo pa sam citala da je najbolje imati curicu i decka i to pod uvjetom da je barem jedan steriliziran ako ne i oboje.
Neznam bas puno o zecekima,znam o hrckima jel sam imala hrcke cijeli zivot i jednom su imali bebe 12kom...bilo je zabavno, ali hrcki su samotnjaci,nevole drustvo i tuku se.
zekoslav123 je napisao/la:zeko Simba je napisao/la:a u slučaju da se ne potuku i da se spoje, onda će biti tužne kada ih budeš razdvojila.
naravno ali sumnjam da se nece potuci..mislila sam da se ona boji da se nebi poceli pariti,da misli da je taj drugi zeko musko,nisam dobro razumila...sorry
Estera je napisao/la:zekoslav123 je napisao/la:zeko Simba je napisao/la:a u slučaju da se ne potuku i da se spoje, onda će biti tužne kada ih budeš razdvojila.
naravno ali sumnjam da se nece potuci..mislila sam da se ona boji da se nebi poceli pariti,da misli da je taj drugi zeko musko,nisam dobro razumila...sorry
Jedan zeko je na cuvanju i taj je curica....provjereno kod veterinara a za drugog kojeg sam dobila na poklon nisam sigurna kojeg je spola, radi si gnjezdo i cupka dlakice sa trbuha pa predpostavljam da je isto curica. Jucer sam gledala i nema jajceka ali veterinarka mi je rekla da ako se boje kad hi pipas i okreces oce se jajceka povuci pa ih se nemre osjetiti. A zeko bas i nije sretan kad ga se puno navlaci, jos se navikava na mene, bio je jaaako uplasen i iztraumatiziran kada je dosao kod mene jel je bijo u kuci gdje su imali malu djecu koja su ga maltretirala. Znas kako je bio sav jadan kada me je napadao i frktao i naisam mu mogla ni hranu stavljati u gajbu bez rukavice naruci. sada je bolje i dade se maziti ali ne bas dizati na ruke i preokretati...na tome jos radimo...
Ako su stvarno obje curice onda se nemoram bojati da ce se spariti ali se bojim da se nebi tukle, jel imala sam hrcke i za njih znam da ako su istog spola onda se tuku a ako su razlicitog onda imas stalno bebe.
Bilo bi lijepo da se druze ako su curice ali fakat nije fer da ih pustim zajedno pa se potuku i ozljede.
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.