Milutin ne jede seno

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Milutin ne jede seno

PostPostao/la Pevaljka » sub pro 12, 2009 14:54 pm

Moraćemo da menjamo nešto kod Milutina, jer ovako ne ide. Od sutra počinjem novi režim ishrane... i moraće da sluša :nowink:

Drago mi je da se Mrvici sviđa seno... Ipak je on stariji i iskusniji.... pa zna šta je dobro. :cool:
Ovaj moj ne zna još uvek ni nos, tj.njuškicu sam da obriše :D :D :D a kamoli da odabere dobro seno :P :D :blush:

javljam se da vas obavestim kako napreduje menjanje režima ishrane.
Neka jači pobedi :D
Pevaljka
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Pevaljka » uto pro 15, 2009 11:25 am

Milutin jede seno!!! :D :D :D
Promena režima ishrane je urodila plodom.
Ujutro dobije malo cuni crispy-ja, u toku pre podneva 2 brusnice. U poslepodnevnim satima zeleniš i povrće i uveče samo seno.
Preko celog dana ima svežeg sena i vode, naravno :)

Jako sam srećna!
Vidi se i po kuglicama da jede seno.

Svima se zahvaljujem na savetima!
Pevaljka
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » uto pro 15, 2009 12:54 pm

Eto vidis. ma samo nasa bolecivost prema njima napravi problem :D Ma mangupi su oni... znaju da ne mozemo da im odolimo i eto ti problem. A jos kada krenu da zickaju slatkise tipa brusnica, jabuka, banana... nema kraja, a i u tome treba biti umeren.
Eto ja sam sinoc popusila i dala im zdelu sa brusnicama da se najedu koliko hoce. Krcko odustane posle par brusnica iako ih obozava a Bjanka bi jela do prekosutra :D pa se tu nas dve malo ljutimo (kad joj uzmem ona me grize za jos :dragonn-ccc-e: :P ;D )
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la vuk » sub kol 14, 2010 23:58 pm

moj zeka nece da cuje za seno a kamoli da ga mirise ili cak gricne.......ja mu dam ujutru saku cuni complete-a oko 8 ...onda mu dam oko 3 sargarepu ili jabuku(jabuku svaki treci dan)...i onda mu oko 19:00 dam jos pola sake cuni complete-a.....i da da li mu lisce i grancice od jabuke i lipe smem davati ne ograniceno? :D
vuk
Kunić
Kunić

PostPostao/la vtrnka » sri ruj 15, 2010 10:23 am

Moj je zekan obozaaavao sjeno ono iz dm-a iako sam cula da ne kupujem to jer su masli upaljac i neznam sta sve ne...nakon operacije od zacepa nece ni pomirisat sjeno...probala sam vec 3 vrste... No moj nobi nece ni poslastice,one kolacice,nikakve grancice(ni premazane sokom od ananasa)...nece mrkvu,jabuku,krusku pa ni cokoladu(znam da nesmije ali isla sam probat):-p...jedino sto voli i uvijek hoce je suhi ananas kaj se kupi u konzumu...jede cuni prestige natural... Ujutro i navecer mu dam 2 jusne zlice...
I sjena ima uvijek,i nece...
Pokupovala sam pola pet shopa,sve poslastice,nece nista...nabavila grancice od puno vocki-nece...kaj da radim??
vtrnka
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan