Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
zasto lize parketpudding je napisao/la:ništa zelenila/povrca prije 6 mj života..
od hrane ti je najbolje cuni fit,cuni indoor ,cuni complete..
sijeno da nije vakumirano(puno prašine,i jako loše)
može još i sušene grancice(imas na forumu koje smiju)ili svjeze,ali bez listova..
nemoj previše hrane davat
nikakvu ljudsku hranu,nista zacinjeno
pogledaj koje voce i povrce smiju(kad navrse 6 mj)
imao bi jos pitanja za tebe pa ak si za razmjenu e-maila da se maknemo sa forumaBibi je napisao/la:Za malog zeku imas Cuni Junior i sl. hrane za male zeke, posle 6 meseci polako u tu hranu pocnes da mu ubacujes po malo, pa sve vise, hrane za odrasle kunice dok skroz ne zamenis tu za male. Takodje sve sveze pocinjes da uvodis postepeno nakoh 6 meseci, znaci ne odjednom da mu das sve da proba nego jedno po jedno dodajes kada se navikne na predhodno.
I moj lize parket, kada se sprema za spavanje obicno malo "opere" i mesto gde ce leci. Kunici preko ukusa i mirisa upoznaju svet oko sebe, tako da to ne treba da te cudi, a postoji i sansa da se mozda neka mrvica hrane zavukla ili da se tu nekada nesto prosulo pa je ostao miris. To je moje misljenje
jesi za razmjenu e-mailaBibi je napisao/la:Za malog zeku imas Cuni Junior i sl. hrane za male zeke, posle 6 meseci polako u tu hranu pocnes da mu ubacujes po malo, pa sve vise, hrane za odrasle kunice dok skroz ne zamenis tu za male. Takodje sve sveze pocinjes da uvodis postepeno nakoh 6 meseci, znaci ne odjednom da mu das sve da proba nego jedno po jedno dodajes kada se navikne na predhodno.
I moj lize parket, kada se sprema za spavanje obicno malo "opere" i mesto gde ce leci. Kunici preko ukusa i mirisa upoznaju svet oko sebe, tako da to ne treba da te cudi, a postoji i sansa da se mozda neka mrvica hrane zavukla ili da se tu nekada nesto prosulo pa je ostao miris. To je moje misljenje
dado24 je napisao/la:zasto lize parket i znaci jabuku ne davat volio bi upoznat nekog ko se razumije u kunice pa ak ima takav neka mi se javi preko pm i nek posalje ili msn ili fejs da se mozemo dop..
pudding je napisao/la:informiraj se po forumu,tu su iskustva i savjeti onih koji znaju o kunicima,o jaaako puno tema,pitanja,odgovori
haj imao bi jos jedno pitanje dali se smije kunicu rezati dlaka jer mu je na nekim mjestima narasla dlaka malo duza pa je to grdo za viditLady Stardust je napisao/la:dado24 je napisao/la:zasto lize parket i znaci jabuku ne davat volio bi upoznat nekog ko se razumije u kunice pa ak ima takav neka mi se javi preko pm i nek posalje ili msn ili fejs da se mozemo dop..pudding je napisao/la:informiraj se po forumu,tu su iskustva i savjeti onih koji znaju o kunicima,o jaaako puno tema,pitanja,odgovori
neznam di da nadem tvoj e-mail htio bi stobom popricati u vezi sa kunicem pa daj mi ga posalji putem pmAnek je napisao/la:Kako mislis grdo za vidit? ako mu je dlaka jako sljepljena tako da se nemoze rascesljat slobodno mu odrezes..ali inace nema potrebe. Ajde stavi slikicu zeke da ga vidimo!
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.