I uz to bi ti obavezno trebalo ic upozorenje da se pripremis na bacanje zdjelice i protestiranje sto joj ne stavljas nove hrane ..bu se ona vec snasla kak da dobije ono sto zeli
Ma sam nek protestira dok ne pojede nece dobit..lol..
Inace je jakoo dobra i mazna sto me cudi nakon 6 dana...
Pa se nekak nadam da nece bas bacat stvari okolo..
Evo sad je vani plesala,skocila u gajbu i opet jede..
Ni Toby nije htio one crne štapiće iz hrane ali kada je skužio da novu hranu neće dobit dok sve ne pojede nestali su u roku od 10 min.
Jesi napravila wcić zekici....mi muku mučimo s tim.
Hahahhh..
Da kupila sam wc-ic,i ide samo u njega..
Svi smo presretni..
Cak i dok je vani ne kuglicari i ne piski.. jesi ti Megy kupila wc??
Jolanda i Sanjita Hvala na pomoci...
joooj.. tak ti i moja, samo bi jela i jela te peletiće ima ok 2 i pol mjeseca, naravno jede sijeno, ali peleti su joj puno draži i kad je padelica prazna samo žica i žicaaa.. To je normalno, ali joj nedam nove sve dok ne pojede te duguljaste zelene Koliko tvoja popije vode na dan? Moja oko pokla deca, možda mrvicu više ponekad.
ja sam kupila wc al nema od njega nikakve koristi....neželi ga niti pogledat...sad sam mu stavila piljevinu samo tam di piški pa to počistim svaki dan.....tamo piški i kugličari, ponekad pokoja kuglica po kavezu a kad je vani onda samo na njegov ručnikh
A popije dosta..
Neznam tocno,cesto joj vodu mjenjam,zato sto ima zdjelicu kad nezna pit na pojilicu.. Moja je skuzila di treba..
Prvo je imala samo sjeno dok nisam kupila,i piskila je samo u jedan kut..
pa sam to sjeno prvo
stavila u wc i na to novo sjeno i pelete..
I sad je super..
To sam bila i napravila ali neće gospodska guza piškit u wc......nije mi stvarno problem piljevinu iz tog kuta promijenit lakše bi bilo s wcićem al kad neće.......što da stavim umjesto piljevine, ide mi na živce svugdje je ima
Imas u Bauhausu za kupit..
mislim da je oko 15 kg 25 kn..
----------------------------------------------------
znam da je off topic al bi htjela jos pitat nes..
I znam da sam vec dosadna..-.-
Jesu oni u pet centru ocisceni od parazita??
I moja se nekai svako malo ceska,ima buhee???