Moderator/ica: vini

Raul je napisao/la:Ja Leu sve cesce ulovim na spavanju. Najbolje mi ju gledat kad sanja pa trza zadnjim nogama kao da trci i mljacka ustima. Nazalost na svaki sum se cimne i probudi pa nema sanse da uzmem fotic.

Ne znam sta im znaci
to da sapicama dva tri puta kao kopaju, i bace se na bok citala sam da su tada bas opusteni i srecni to svaki zeka radi i mnogo mi je slatko obozavam kada se izvrne cekam da jos poraste pa da uhvatim i snimim kako spava sada je to nemoguce odmah se trgne nikada jos nisam videla kako bas spava ovo je vise dremkanje polu otvorenih ociju a bas bi volela da vidim kako je to kad bas spava
jvise puta sam ga uhvatila kako polu otvorenih ociju lezeci na bok lize u prazno hehe ne znam da li je to sanjao nesto ili mu nedostaje zenkica 

Mnogo su medeni kad spavkaju ... Duse male .

..ev upravo sad spava..u koka pozi i pada mu glava,hehe..i onda kad skonta da je zaspao, prepadne se i promijeni polozaj,hehe..to mi je nesto najsladje kad vidim..

Moj Čupko se obožava izvaliti do nekog zida i tamo ležati...Stavila bih ja slike,ali sam nova ovdje pa još nisam skužila kako
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.