Evo tipa kada su gladni sivko zna doslovno sjediti ispred zdjelice i gledati me pa čak i satima dok ne skontam. Tipa ono kada netko zuri u vas pa postane iritantno.
a dok šiba zna trčati po sobi gurka me trči zamnom gdje god krenem
Evo i jedna fotka kao prilog tome, da vidie kako to izgleda.
joj kod mene čim čuju onaj šuškavi zvuk vrečice odmah počnu đipat po gajbi (u krugove se vrtit ko ludi) i nabace onaj pogled daj mi daj mi.. a čim se ujutro ustanem i čim me vide da sam šmugnula u kupaonu ( a imaju dobar pogled iz velike sobe) ,odmah počnu izvodit te krugove u gajbi!!! totalno su smješni,tak im se nasmijem tak rano ujutro
Ova moja otprilike zna vrijeme kad se jede i kad me vidi da idem nekamo to je opce ludilo....put do sobe od kuhinje sa hranom u ruci kod mene traje i po pol sata ...to je režanje,napadanje nogu,kak ja napravim korak tak ona zarezi na nogu i ukorak samnom...mislim strasno..ili skace oko mene,kolko se puta tak natukla skoro,pa ne gleda kamo skace nego gleda u mene kamo ja idem sa tom hranom...kaos zivi kad smo gladni
mucek revoltirano baca zdjelicu i nabija s njom, a mucka se sva našilji, i juri za mojim petama onak nervozno, "kaj sad! budeš više!, nebuš me se riješila tak lako! hiti nekaj!"
a kad otvorim vrata od frižidera...
stoje ispred i napeto čekaju s pogledima " po nama su crtali mačka u shreku"
Mislim da je ovdje vazno napomenuti oda oni zapravno nikada ne umiru od gladi onak zapravo sto ne znaci da ne moraju odigrati cijelu predstavu i glumiti ''zece na samrti'' jer se uvijek isplati ogrepsti za nekaj finoooo
cupa zica cjelo vrijeme i cak prati po stanu dok mu ne das poslasticu..ali to samo za njemu finu klopu..ovo ostalo ne zica previse, iako kad cuje zvuk poludi )
moj uvijek ima hrane u zdjelici jer je jos beba, ali kad pojede sve osim stapica zica ono sto voli tako da kad skuzi da obracam paznju na njega uskoci u gajbu i digne se na prenje noge do zdjelice, pa iiskoci iz gajbe licne mi nogu ili sto mu je vec blizu i opetuskoci u gajbicu i tako zna i do desetak puta