Dakle , ako ima ikoga iz Srbije ko bi poklonio kunicu , koja nije mnogo mala i koja nema problem sa zubima (posto ga Twito ima) neka me obavezno kontaktira !!! Twito ima 6 meseci , i bilo bi pozeljno da je i ona slicnog "godista" i da je lavlja glava .
Imala bi svu mogucu ljubav , paznju , negu , i naravno dobrog i pouzdanog muza Twita !
Nadam se da ce se uskoro neko javiti ...
Twito cheka ...
Hvala !

ne dolazi prekasno kući, ne pije, ne puši, ne banči, dobro mu ide na poslu, čeka promaknuće...
šalim se, nek mu je sretno u potrazi, neka će već pasti na njegov čupavi narančasti šarm 

Nema mu druge !!! I to me jako plasi , ali sta cu . U cetvrtak idem da razgovaram sa Vetom kod koga smo sekli zube (jedina vet. ambulanta za male zivotinje u gradu) i videcu sta ce mi reci ....
pa vam javljam radi daljih saveta , posto nista ne radim bez vas !!! Takodje mi je i cena jako bitna . Jer ako puno kosta trebace mi neko vreme da skupim novac . Mada zenka moze da dodje kad god je nadjem , imam dve sobe i bili bi odvojeni dok Twito ne bude kastriran naravno . Ma samo nek se nadje zenkica za njega

Znaci prvi beli zeka koji mi se dopao za sada ... U stvari lazem , svidja mi se i Dharmina Mia , ali ona ima crno uvo