Twito trazi devojku iz Srbije !!!

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Twito trazi devojku iz Srbije !!!

PostPostao/la Mary » uto sij 18, 2011 15:57 pm

Dakle . Razmisljali smo . Mozgali . I shvatili da zelimo (mozemo da priustimo) devojku za Twita !
Dakle , ako ima ikoga iz Srbije ko bi poklonio kunicu , koja nije mnogo mala i koja nema problem sa zubima (posto ga Twito ima) neka me obavezno kontaktira !!! Twito ima 6 meseci , i bilo bi pozeljno da je i ona slicnog "godista" i da je lavlja glava .
Imala bi svu mogucu ljubav , paznju , negu , i naravno dobrog i pouzdanog muza Twita !
Nadam se da ce se uskoro neko javiti ...
Twito cheka ... :zeko8:
Hvala !
Zadnja izmjena: Mary; uto sij 18, 2011 20:27 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Mary
Super Zek
Super Zek

Re: Twito trazi devojku iz Srbije !!!

PostPostao/la Pevaljka » uto sij 18, 2011 16:29 pm

Super!
Baš mi je drago!
To je predivna odluka.
Puno sreće u potrazi!!!
Pevaljka
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » uto sij 18, 2011 16:35 pm

Dobrog i pouzdanog muža ;D ne dolazi prekasno kući, ne pije, ne puši, ne banči, dobro mu ide na poslu, čeka promaknuće... :P šalim se, nek mu je sretno u potrazi, neka će već pasti na njegov čupavi narančasti šarm :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » uto sij 18, 2011 17:11 pm

Hahahaha ars , bas sam se nasmejala !
Da !!! Dobar muz moj Twito !!!
Hvala na lepim zeljama , iskreno se nadam da necemo morati predugo da trazimo mladu :zeko7:
A kad je nadjemo pravim svadbu i zovem vas sve ;D
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Fiffy » uto sij 18, 2011 17:23 pm

Good Luck i od nas!!! :zeko8:
a hoce li twito na kastraciju?
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » uto sij 18, 2011 17:37 pm

Prvo Twito da ide na kastraciju, pa nakon par nedelja odmah cemo naci curu, pa makar i iz Hrvatske je doveli :zeko8:
KOrak po korak, prvo kastracija....
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Viktorija » uto sij 18, 2011 18:22 pm

Ja imam dve cetvoromesecne zenkice za udaju, Leine i Jocine cerkice.
Jedna je bela kao sneg, sa plavim okicama, a druga je uglavnom siva.
Dobre su, samo sto bela vise voli da trci nego da se mazi. Sve drugo joj je lepse od mirovanja, osim kad leskari i mazi se sa majkom. Pre nego sto je stavljena u kavez sa majkom, bila je olicenje urednosti i mnogo je volela da zecoplesira. Zato sam je nazvala Aska.Nju Klio poznaje i bila je ocarana tom ludicom.
Druga ima nepravilnu vilicu, na tatu, tako da jednom mesecno moraju da joj se seku zubici, te pretpostavljam da te ona ne zanima. Ona zivi u svom kavezu i vrlo je mazna i mirna. CIm otvorim kavez, odmah podmece glavu da je mazim.Ako je uzmem u ruke, u stanju je da se ne pomeri sat vremena sa mene.Zovem je Meli.
Napravicu slike kad se naspavaju, a sad cu postaviti neke starije.
Viktorija
Zečić
Zečić

PostPostao/la Viktorija » uto sij 18, 2011 18:28 pm

Aska sa bracom (Crno-beli Pepe je udomljen u Ubu, a beli bata je ostao u Beogradu)
slika

Meli kad je bila mala:
slika
Viktorija
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » uto sij 18, 2011 19:58 pm

aaaaaaaaaaaaaaaaa Aska :luv: :luv: :luv:

aska, lulu...bem ti, ti imas stvarno divne zekace :srce: :srce: :srce:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » uto sij 18, 2011 20:03 pm

Klio je napisao/la:Prvo Twito da ide na kastraciju, pa nakon par nedelja odmah cemo naci curu, pa makar i iz Hrvatske je doveli :zeko8:
KOrak po korak, prvo kastracija....

Ide Twito na kastraciju . Mora :mellow: Nema mu druge !!! I to me jako plasi , ali sta cu . U cetvrtak idem da razgovaram sa Vetom kod koga smo sekli zube (jedina vet. ambulanta za male zivotinje u gradu) i videcu sta ce mi reci .... :blink: :lud: pa vam javljam radi daljih saveta , posto nista ne radim bez vas !!! Takodje mi je i cena jako bitna . Jer ako puno kosta trebace mi neko vreme da skupim novac . Mada zenka moze da dodje kad god je nadjem , imam dve sobe i bili bi odvojeni dok Twito ne bude kastriran naravno . Ma samo nek se nadje zenkica za njega :zekoo12:
Sto se kastracije tice , moram prvo sve lepo da proverim kod tog veterinara , pa cu da vidim sta i kako . To vam javljam .....
@ Kilo , zecevi iz Hrvatske su moja tiha patnja .... Prelepiiiiiiiii ... A i u Beogradu nema mnogo (bar na forumu) lavljih glava koje su za udomljavanje ... Ako znas nekoga ko bi mi dao lavlju glavicu , da je otprilike stara kao Twito , javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :happy:
Zadnja izmjena: Mary; uto sij 18, 2011 20:19 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » uto sij 18, 2011 20:11 pm

Moram da napomenem sam razgovarala sa momkom , posto su je Twito nas sin jelte , i najvise bi oboje voleli da Twitova zena bude chupavica (lavlja glava) . Viktorija tvoja Aska je predivnaaaaaaaaaaaaaaa , cak se i zove slicno kao ja (Ja se zovem Vasilika doduse ali mi je nadimak Vaska) Obicno mi se ne dopadaju beli kunici ali Aska je stvarno cakana :medo: :sad:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Viktorija » uto sij 18, 2011 20:33 pm

Posto sam rekla da cu staviti Askinu sliku, evo to i cinim, bez obzira sto trazis lavlju glavicu.
Istina, sa belim zekama nema iznenadjenja: kad nisu tvoje, sve su iste, a kad su tvoje - razlikuju se.:-)
Ako se predomislis, mi smo tu, iako ce mama i cerka biti srecne ako budu jos malo zajedno, posto su vrlo bliske i svaki cas se maze, sto za Leu nije karakteristicno.
slika

Verovatno cu uskoro i sama dati oglas, pa neka se nadje Askina slika.

P.S.
mmmmmmmmm, u pravu si. Lea i Joca su izrodili lepu decicu. Joca je pre dva dana kastriran, tako da je to to...Serijsku proizvodnju lepote obustavljamo.:-)
Viktorija
Zečić
Zečić

PostPostao/la bunnyema » uto sij 18, 2011 20:37 pm

Ruckica ljubomorno frce s nosom, ali oboje zelimo veliku srecu u potrazi! Twito zasluzuje najbolju! :zeko3: :zeko3: :zeko3:
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » uto sij 18, 2011 20:38 pm

Aska je stvarno mnogo lepa . Prava curica , damica , devojcica :zeko5: Znaci prvi beli zeka koji mi se dopao za sada ... U stvari lazem , svidja mi se i Dharmina Mia , ali ona ima crno uvo :zeko7: Kako je prosla kastracija ????? Kako se snalazite ???
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Viktorija » uto sij 18, 2011 20:48 pm

Mia je ipak drugacija, neobicna je, pravi medenjak. Aska je neobicna po nekim navikama, ali izgleda obicno, to moramo priznati.

Da ne bih otisla u off topik, necu mnogo o kastraciji. Prekjuce sam bila uplasena, a delimicno i juce, jer nista nije hteo ni da jede ni da pije (osim sto je pojeo dva maslacka), niti je ustajao (srce mi se cepalo od tuge), ali je od sinoc sve dobro, te se nadam da ce sve biti u redu.:-)

Mnogo srece u potrazi za snajkom!:-)
Viktorija
Zečić
Zečić

Sljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan