odustala je bila od zderanja tepiha tek kad je otkrila stol za televizor u kojem su bile plisane igrace i neki svjecnjaci
pa se zaposlila tako sto je sve njih bjesomucno vadila van kroz neku rupu koja je na bocnoj strani tog stolica, i onda kad ih je sve izvadila je usla u taj stolic i sjedila na polici
tad ju tepih nije zanimao
ali i to je kratko trajano, nazalost 

mislim da nema potrebe usmrdivat sobu dalje jedva sam se onog alkoholnog octa rijesila
trebam pomoć u realizaciji ideje: htjela bih svojim zvekačima napraviti bor koji mogu grickati. preduvjet je da svi dijelovi budu probavljivi za zecove. zamislila sam grančice (imam iz svog voćnjaka, samo sam ih rezala na duljinu 30-tak cm) koje bi oblikovala u "bor" (s čime ih spajati ?) ili - kakvu granu mogu sad odrezati ? , a bor bi ukrasila ovješenim komadićima mrkve, celera, sušene brusnice, banane, drugo dozvoljeno povrće i voće.....sijeno bi ugurala u prepolovljene tuljce wc papira i također objesila. na što da objesim ukrase na bor, da bude jestivo (neopasno) ? 

heheh 

prvo ju istruga sa šapicama,pa ju onda uhvati za zube i baca ju posvuda...čak ju je i izgrickao na rubovima...hehe!