Mitovi o zečevima.. Vjerovati ili ne?

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Mitovi o zečevima.. Vjerovati ili ne?

PostPostao/la sanjita » pet kol 05, 2011 15:46 pm

Kekin je napisao/la:jep mitovi su istiniti.
seruckaju okolo, grickaju kabele ali i ostale stvari- ako ju ne odgojis...to je zivotinja u koju treba ulozit puno truda i vremena da bi mogla bit slobodna i hodat okolo jer je druga opcija jedino da bude vječni zutočenik kaveza...ili da imas prostor za zeku.

rijetki su oni sta su prirodno nadareni pa da odmah znaju.

Svejedno je jel imas zeku, psa, macku, ribu papigu- zivotinji treba briga, vrijeme i rad sa njom...jer oni ne uzimaju sami jest, ne odgajaju se sami, ne čiste za sobom...
neozbiljno je mislit drugacije.

Eto slazem se sa ovim...ukratko i u potpunosti receno,samo sto ja to nisam uspjela tako :blush:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anby » pet kol 05, 2011 19:38 pm

Flekicaaa je napisao/la:
mmmmmm je napisao/la: U wc nemoj koristiti piljevinu kao sto ti je netko gore rekao, vec drvene pelete, jer se apsolutno nista radi njih neosjeti mokraca. piljevina im se zaljepi za krzno, sape i onda kad izadju iz kaveza naravno da naprave nered, stoga se drzi drvenih peleta :wink:

oprosti,al ja nisam rekla da piljevinu stavi u wc vec po kavezu,kao sto ja stavljam flekici.rekla sam joj da nauci vise o wc-u na linku koji sam joj ostavila.jer ja neznam puno o wc-u jer flekica se nije nikad uspjela naviknuti na wc jer ona koristi cijeli kavez za wc ;D al barem ne kuglicari po kuci,vec je samo u pocetku kao sto si ti rekla da rade :wink: a necu joj valjda stavljati drvene pelete po cijeloj gajbici ? hehe ..ja se nadam da sam barem malo pomogla,a ti nemoj ovo shvatiti kao svadju jer sam za to najmanje raspolozena..

ma kakva svadja pobogu :rolleyes: Piljevinu nebih nikada koristila jer se zaljepi zeki za nogice i dok skakuce po kuci sve to fino raznese po tepihu, tako da sve to djeluje neuredno, da ja imam takvog zeku stavljala bi mu u cijeli kavez drvene pelete, zasto ne? najbolje za zeku a kavez i kuca uredni :zekoo12:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Flekicaaa » pet kol 05, 2011 20:31 pm

e pa nije ti to ni loše ;D a gdje ih ima kupiti?jer nisam to dosad kupovala
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » pet kol 05, 2011 20:37 pm

Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Flekicaaa » pet kol 05, 2011 20:54 pm

sjetila sam se da ima u amarilisa.to je jedna trgovina za poljoprivrednike i ima drvenih peleta,cula sam da ima 10-15 kg za 30-ak kn.trgovina se nalazi na kamen-mostu blizu imotskom,ja sam bas u gradu imotskom,tako da mi je to prilicno blizu,nego ici u split ;D nisam 100% sigurna,ici cu provjeriti
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la littlebunny » sub kol 06, 2011 16:45 pm

odmah sam rekla drvene pelete da stavi jer se piljevina koju sam ja u pocetku stavljala bunny-u lijepi za straznjicu i rasipa se po cijeloj kuci :D
najbolje je drvene pelete koju usput i grickaju tokom vece nuzde pa im nije dosadno :D
Roxie
littlebunny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la cuci » pon ruj 12, 2011 6:21 am

Imaš puno istinitih i dobrih savjeta. Tvoja majka ima u mnogome pravo. Samo onaj koji je istinski zaljubljen u kuniće može riješiti probleme. Najčešće ne sve. Osječam da vremenom kunić kod tebe nebi imao prelijepi život.
cuci
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan