Danas je MM otišao kupiti hranu za naše malene.Cura u pet shopu mu je dala Crispy C.Dosad su jeli Prestige Premium Junior.Pošto sam početnik zanima me mogu li jesti ovu hranu sa 2 mj. starosti?Inače bih pročitala na pakiranju ali ova se hrana prodaje refužo(na kilograme).Ja sam sumnjičava po prirodi pa molim odgovor.
Crispi C je hrana za zamorce!Oni trebaju veće doze vit.C!Bolje je da ostaneš na Cuni junior indoor nature do barem 4.mj pa onda pređeš na Cuni indoor natur za odrasle kuniće!
Hvala!Čovjek bi pomislio da bi zaposleni u pet shopu to morali znati.
Nego,upravo sam vidjela da je mom zečiću oko nekako vlažno i da ima lagani bijeli iscjedak u njemu.Znam da to nije tema za ovdje ali ...mislila sam ,onako usput...Ne kiše,jede normalno...Što ću?Dali netko zna koji je veterinar dobar za kuniće u Zadru?
Poljubili vrata...Zatvorio u 13:30 a mi stigli 3 min. kasnije.Vraćam se tamo u 16:30 kad otvara.Nadam se da će me primiti(čitala sam na forumu da je bilo i takvih bisera koji bi vas doslovno potjerali).A ako me primi,nadam se da će znati što radi.Sve što ja znam je da nikako nesmije prepisati penicilinski antibiotik.A opet sve ostalo mi može uvaliti jer kao što rekoh-malo znam a u ono što znam nisam sigurna.Jadni moj zeko samnom smotanom.
Neznam ime veterinara ali ambulanta se zove ZOO-VET,ambulanta 1 je u Biogradska 65 i ambulanta 2 Put Vukića 19. Vlasnik je isti.Tamo sam vodila psa kad ga je udarilo auto.Bili su OK.Sad ću se spremiti pa krećem.Tamo sam za nekih 10-ak min.Javim se poslije. Hvala svima!
Evo me kući.Veterinar mu je dao Garasone kapi koje moramo kapati 2x1 i neku otopinu kojoj ne mogu pročitati ime(nešto na E-enroxil ili nešto sl).Tu otopinu moram kapati u vodu ,1 kap na 100ml.Rekao mi je da se javimo za 5 dana ili prije ako mu se stanje pogorša.
Vet. se zove Edi Maričić i radi u ZOO-Vet ambulanta 1.Bili smo ljubazno primljeni.