zeko Simba je napisao/la:Ja sam nedavno imala kući zeku nađenog na cesti, bio je tjedan dana kod ljudi koji su ga našli, pa onda kod nas. Napokon su se javili vlasnici, nakon x dana i došli po njega. Bio je u vrtu, počela kiša i grmljavina, on se prepao nove situacije i krenuo nekuda, dosta daleko odmakao od kuće..... Na sreću, ipak je nađen. Ljudi nisu odustali i tražili su ga cijelo vrijeme, dok ga nisu našli
Totalno je Simba u pravu nemoj odustajati trazi je i dalje, neko ce je vec naci a iako si cula da su bile neke dzukele idi i nadji tog kog ih je cuo i zna gde su bili ako se nedaj Boze i nesto desilo tvojoj zeki saznaces ako odes na to mesto, a i ja bi otisla da vidim ako nema nikakvih tragova, znaci da je zekica ziva i da je treba i dalje traziti. Znam da si skrhana bolom ali to ne znaci odustati, skupi snage i trazi je dalje, jer mozda je i ona trenutno negde uplasena i ceka da vidi tebe, a ti pre nju mozes naci, nego ona tebe. (Ja iskreno i ne znam da li zeke mogu kao psi da se vrate svojoj kuci culom mirisa ili vec pamcenjem?