Daks
je napisao/la:Samo ne znam sta da stavim za podlogu dole, jer su resetke.. A karton gricka.
Stavi linoleum.
markiza je napisao/la: al kakav je onda tek imala kavez ako je ovo veci?
Kavez ti je mali jer si i sama rekla da je beba i da ce da poraste.
Dimenzije koje su potpuno uredu su 105x50x40 i takav kavez kosta oko 3-3,5 hiljade u pet centru na Novom Beogradu. Ako bas nemas mesta onda bi MINIMUM bio kavez dimenzija 80x50.Evo ti primer lepo uredjenog kaveza 80x50. U jednom uglu ti stoji WC(najbloje sa drvenim peletima), senilica i cinijica ili pojilica zavodu.

Dakle to je bas minimum a i takvi kavezi i ako manji cesto kostaju vise.
Daks
je napisao/la: dok kod mene i ne moze bas (jer je nemirna i gricka sve, uvek moram da strepim)
Razumem da nekad ne mas vremena da pustis zeca ili da mu ocistis kavez ali ipak ukoliko ne moze biti pusten bar 2 sata dnevno onda mislim da bi trebala da udomis kunica ali samo ukoliko bi mu tamo bilo bloje. Siguran sam daces dobro odluciti posto vidim da volis zeca samo se jos nisi u potpunosti snasla.
Sto se kablova tice to bar nije velii problem. Postoje kabelice koje su jeftine i koje ce yastititi kablove.
A ukoliko ti grize drvo mozes da probas sa belim lukom(moja nikad nista nije grizla samo prenosim tudja iskustva tako da nisam siguran)
Eto to bi bilo to
P.s Ostali spustite loptu ja mozda retko pisem postove ali sam svaki dan na forumu pa dobro vidim sta se desava. Razumem u potpunosti zasto tako reagujete i meni nekad nije jasno kakvih sve kretena ima ali oteraste takvim stavom i dobre ljude koji su mozda jednom pogresili ili bili neshvaceni sa foruma. A kad odu sa foruma vrlo brzo zaborave informacije o ishrani ili krenu da misle da je to ,,glupost kao i ono zbog cega su ih optuzili"