Ostaje bez dlake pod vratom i koža mu se peruta...

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Ostaje bez dlake pod vratom i koža mu se peruta...

PostPostao/la Nuni » ned srp 31, 2011 11:13 am

Maminom zekanu pod vratom već neko vrijeme fali dlaka (i naravno mene se obavještava tek kad je postalo kritično)... ugl, golo područje se širi od ispod brade prema prsima i prema njušci... koža na tom području se peruta al nema previše crvenila. mislila sam u prvom trenutku da je šugarac ili nešto slično ali priča ide ovako i sigurna sam da ima direktno veze sa slijedećim:
prije kojih dva tjedna uzeli su kompletno očistiti gajbu i za to koristili Domestos... :zmirko: al kao jako su je dobro isprali vodom. Isto tako, od tada su primjetili da je zeko bezvoljan i na kraju krajeva da mu vrat postaje gol - ali nikako im nije palo na pamet da je to od domestosa! O BOŽE! -.-

NEKA SVIMA KOJI OVO ČITAJU, A DA SU IKADA POMISLILI ČISTIT GAJBU SVOJE ŽIVOTINJICE SA DOMESTOSOM, BUDE UPOZORENJE! NIKAKO SA DOMESTOSOM!!! mislim da se o tome i na forumu dosta govorilo, a meni nekako i zdrav razum nalaže da ne posežem za domestosom ma koliko god vodom ispirali, to je kemikalija i uvuče se u plastiku...al nekima to očito nije jasno.

stvar je u tome što je taj zeko nakon što je vraćen u svoju "čistu" gajbu, krenuo sve redom označavat bradom i naravno da je odavde krenula ispadat dlaka... logičan zaključak!

ja sad samo ne znam kako mu pomoći, prije nego što ga odvedem do veterinara...
slikaslikaslika 23
Nuni
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Ostaje bez dlake pod vratom i koža mu se peruta...

PostPostao/la Nuni » ned srp 31, 2011 11:16 am

joj, i molim admine da izbrišu ovdje topic... krivi odjel sam odabrala :rolleyes: ponovno sam ga napisala pod "zdravstvene.." hvala
slikaslikaslika 23
Nuni
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan