Izrada nove nastambe

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Izrada nove nastambe

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sub kol 27, 2011 16:53 pm

Ma...kad sam ga tako navrat nanos dobila i nisam znala koliko će rasti i u biti ništa o zekonjama, pa sam za prvu ruku uzela transporter jer nam je to nužno trebalo za ići doma pa nazad u stan. Svoja mjesta doduše ima iza kauča i ispod njega, ispod ormara mu je isto jedan jastuk i u sobi tunel od kartona i igrački na sve strane :D

mmmmmm je napisao/la:to su zekopartiji svakakve vrste po cijelom dnevnom boravku

Ovo mi je poznato :zeko7: najbolje mi je kada usred noći se nakeri na moju glavu i skaće ko manijak :lud:

mmmmmm je napisao/la:ali mislim da mu je to jadnicku ipak malo i skučeno da bude u njemu citavu noc :blush:

Ma nikada skoro ni ne bude unutra samo kada mi prekipi jer mi skaće po glavi i neda mira...max bude unutra 2/3 sata...a on je zbilja mali tako da se može i ispružiti unutra...no, slažem se s tobom i baš zbog toga sam mu i htjela dati raditi kavez jer mislim da njega ne bi spriječila nikakva prepreka :D

mmmmmm je napisao/la:Tobi je sebi napravio rupu u kaucu i tu boravi :P

hahahahahahahahahah koja legenda :zeko7: :zeko7:

Hvala ti puno :zeko3:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Izrada nove nastambe

PostPostao/la Malena maza » uto ruj 13, 2011 15:00 pm

Evo izdanje naseg home-made kaveza (i kucice) u vrtu. (Tako je prije izgledalo barem, sada smo u puuuno vecem prostoru ;) ) :) Sve je radeno od drveta, a sveukupno za gajbu smo dali nekih 200 kn (+puno tatinih zivaca i vremena :D ) s tim da nismo sav materijal kupili. :)

slika

slika
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan