Raul je napisao/la:Mislim da uglavnom vecina ljudi koji imaju kompjuter i mogu pogledat cd mogu i doc na forum. Zato mislim da je bolje tiskat malu knjizicu po uzoru na onaj letak, sa svim informacijama za ljude bez kompa. Oni koji imaju komp mogu na net
Da ovo bi bilo efikasnije, ali je i skuplje, bar mi se cini... Trebalo bi u toj knjizici staviti i slike...
Neznam, ja znam da dosta sredovecnih ljudi nemaju zivaca da budu na forumima i na internetu puno jer imaju dosta svojih obaveza, a takvima u porodicu deca, ili prijatelji donose kunice, ili deci kupuju iste...
U PC, u cetvrtak, naisla sam na ljude koji su gledali kavez za kunica, i ja se naravno odmah ukljucim u struju da pricam i pitam... I kazu mi da su upravo kupili patuljastog kunica i pitaju me koliko ce da poraste...
U PC postoje samo crni, lavoglavi kunici a da su patuljasti, i ja ih pitam radosno jer one crne, a oni ce - Ne,ne, ove zute, vece malo.
Ti veci, "malo",zuti su Crveni novozelandski kunisi koji sa svojih 5 meseci imaju sigurno 2 kd, i veci su znatno od Krcka, a i bili su u nekim novinama, decko koji ih uzgaja je jedini koji ima takva grla u Srbiji i uzgaja ih za izlozbe i priplod iskljucivo.
Rastu do 5kg!
Ja im sve to ispricam i ispricam za Zecove na brzinu, forum i sve, i jos kazem da nisu patuljasti, a oni ce "Pa pise iznad boksa da su patuljasti", da pise zato sto su pre tu bili zaista patuljasti i niko to nije maknuo.
A tada u smeni nije bila devojka koja je stvarno jedan super lik, i super prodavac koji zna sve da objasni, i koja ima kunice i zna sve o njima, i koja je mojoj prijateljici isto rekla da su ti isti jako veliki, mada su stvarno jakojakojako lepi...
Mene su pogledali kao neku ludacu i samo otisli... Sa izvinjenjem, ali mi smo ga vec kupili...
Sta ce biti sa tim zekom kada poraste neznam, ali su to bili ljudi srednjih godina sa decom tinejdzerima, koji sigurno imaju komp i zato sam namerno rekla za Zecove...
A da li ce doci ovde da procitaju, pa cisto sumnjam, jer su zaista delovali zauzeto svojim zivotima, i stavom koji su vec pokazali, nije ulivao nade...
Zato takvima kada kupe zeca treba dati jos u PC-u, brosuru ili CD. Sta god.
Postoji nacin da se to dogovori i sa uzgajivacima, jer ce se bar malo tako smanjiti postotak onih koji neznaju u sta se upustaju!!!