eto prošle su dvije godine otkako si kao mala bijela plodova ušao u moj život. Sa sigurnošću tvrdim da si najbolje što mi se u životu dogodilo. Skupa smo proživljavali svašta i nikada se nebi odrekla niti jednog jedinog zajedničkog trenutka, niti dobrog niti lošeg. Sada si pravi veliki zeko kojeg ja volim još više nego onu malu lopticu kakav si bio. Naučio si me odgovornosti, nesebičnoj ljubavi. Tvoji zecoplesovi naučili su me da i ja pokažem kada sam sretna, tvoja durenja su me naučila da se moram izboriti za sebe baš kao što si se i ti tako mali borio za sebe. Čak me je i tvoj odlazak u novi dom nečemu naučio, sada znam da i odricanje od onoga što volim može donijeti nešto dobro ne samo meni već i ljudima oko mene. Kod Dijane ti je super. Voli te skoro koliko i ja a imaš i svoju Anđu koju znam da voliš više i od mene i od Dijane ili bilo čega drugoga na svijetu i to je u redu, nakraju krajeva ona je bila glavni razlog tvog dolaska u Mostar.
Moj lipi anđele volim te naaaajviše na svijetu i to se neće promijeniti. Sretan ti drugi rođendan i želim ti da ih doživiš još puuuno puuuno puuuno.

I za kraj sretan drugi rođendan najslavnijem zekoparu Hercegovine i definitivno najrazličitijem paru ovog foruma. Najedite se torte, volite se, nemojte previše ljutit svoje ljude i uživajte zajedno još duuugo.

P.S. mmmmmm očekujemo fotke s tortom