Moderator/ica: Lady Stardust

Ja sam takodje trudna i svaki cas cekam da dodje beba, a ujedno pocinje mi i linjanje zeke. Ne gledam to kao strasnu stvar, ali ja i kad beba dodje cu isto kao i dosad svaki dan cistiti zeki kavez, samo sad naravno i jos vise, jer cu biti stalno kuci. Ranije dok smo radili i muz i ja zeko mi je bio sam kuci ali sad od kad sam ja na porodiljskom po celi dan sam sa mojim zekom. Naravno kad dodje beba da cu obaveze podeliti i imacu jedno vreme puno obaveza i oko bebe i oko zeke jer bas sada mu pocinje linjanje ali ja cu biti spremna i da zekinu sobu i kavez cistim u jednoj odeci a kad ulazim u bebinu sobu obucem drugu, jeste to na neki nacin obaveza ali zarad ljubavi mislim da covek je uvek spreman na sve. Inace kad me je pitala doktorka jel imam kucnih ljubimaca i kad sam rekla da je to zeko, ona mi je samo rekla ti za zekinu dlaku ne brini, nego se vise brini za svoju jer je covecija dlaka mnogo opasnija od zekine, jer kaze kako su ljudi uvek zabrinuti za dlake ljubimaca a nisu svesni koliko njihovih dlaka se provlaci kroz kucu i kako tek one mogu biti stetne i to mnogo vise nego kucnih ljubimaca i to mi je sve i reklo. Pitanje je samo koliko covek odrzava higijenu i koliko je spreman da to radi, ima ljudi koji i nemaju ljubimce pa opet im je higijena na nivou nule, ne mogu suditi o drugome kakvi su mu uslovi higijene u kuci ali ako stalno cistite mozete imati i ljubimca i bebu a ako ne cistite onda i bez ljubimca, ni beba nece imati osnovne higijenske uslove. Nemojte misliti da pokusavam da vas odgovorim od vase namere, jednostavno samo zelim da vam kazem da ne treba da strahujete toliko zbog bebice da biste se odrekli zeke

"

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.