Postao/la Klio » pon stu 11, 2013 15:02 pm
Spaceman, ok, ukoliko ste dobilil zeku, tacnije, ljubimac vam je nametnut, onda razumem donekle udomljavanje. Zzato nije pametno poklanjati zivotinje. Ljudi ovde preburno reaguju na odricanje od ljubimca zbog bebe, jer puno njih uzima ljubimce koje potom odbacuje kad beba dodje, sto moras priznati nije u redu jer se na sve mora racunati pri takvom jednom koraku.
Zeka ce se sigurno navici na nove uslove, samo je problem naci dobre nove udomitelje. Puno je zekana na usvajanju.
Sto se tice zacepa markiza i altan su u pravu, zacep nema veze sa tim sto pises. Mislila je reci da se zekani cesto zacepe u linjanju ako se redovno ne cetkaju. Oni su jako ciste zivotinje, stalno se timare i tako pojedu vecu kolicinu dlake koju kao recimo macke ne mogu izbaciti i tako dodje do zacepa koji za njih moze biti fatalan. To nije bilo u kontekstu stana, mislim da ni ti nisi lepo procitao sto je napisano.
Osim toga, ja imam astmu a zivim sa dva zeca u spavacoj sobi. Ako se zeke dobro ocetkaju za vreme linjanja, koje traje par dana tri, cetiri puta godisnje, nece se imati problem sa letenjem dlaka po stanu. Moji roditelji to takodje ne znaju jer su u godinama, pa njihov zekan takodje predstavlja hodajucu sejalicu dlaka dok ja ne dodjem i ocetkam ga.
Uvek imate ljude koji to rade profesinalno pa se cak ni vi ne morate oko toga brinuti.