Da li i Vas zeka stalno nesto gricka?

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Da li i Vas zeka stalno nesto gricka?

PostPostao/la Dejica » uto lis 12, 2010 22:45 pm

Pre nekoliko dana sam kupila zeku, nikada ih dosad nisam cuvala pa me zabrinjava zasto stalno mora nesto da gricka? Da li to tako treba ili joj je mozda dosadno jer je sama?
Dejica
Zečić
Zečić

Re: Da li i Vas zeka stalno nesto gricka?

PostPostao/la Mary » uto lis 12, 2010 22:59 pm

Normalno je . Kunici drickaju sve , a najcesce kablove , tepih , namestaj , zidove , nogice od stolica , stolova , knjige , cvece (to moras obavezno da sklonis posto je otrovno za kunice) ...
Oni su glodari i normalno je da stalnoooooooooo grickaju . Stavi mu bas mnogo sena u gajbicu :zeko8: Seno sme uvek da gricka ! :) Pozzzzdrav ..
Mary
Super Zek
Super Zek

Re: Da li i Vas zeka stalno nesto gricka?

PostPostao/la damir86 » sri ožu 23, 2011 10:07 am

Mary je napisao/la:Oni su glodari i normalno je da stalnoooooooooo grickaju . Stavi mu bas mnogo sena u gajbicu :zeko8: Seno sme uvek da gricka ! :) Pozzzzdrav ..

ako su glodari moj je lizalica :)
dobio sam lavljoglavog prije 3 dana, starog mjesec i pol... i nakon prvog dana se razigrao, stalno je aktivan, kad se mazi miruje ko bubica, onda pocne trcati po krevetu :)
i sto me cudi od 4 h sto bude slobodan, 3 i pol sata mi lize prste, ili ruku, ili noge, a kad se propne na 2 noge i dodje do lica, onda lize obraze stalno :s

ne znam razlog, ali prerano je da bude toliko sretan sto ej kod mene, a buduci da ga puno ceskam mozda zeli i on cistiti mene :)
damir86
Kunić
Kunić

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan