Cat fight :)

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la Ledolina » pet sij 11, 2008 21:40 pm

zeko Simba je napisao/la:Naše cure se od trudnoćće ne trpe više :sad: i sterilizirane su, ali ništa. Doduše mi čekamo da sve bebe odu u novi dom pa da pokušamo ponovno zbližavanje. Trebati će truda ali ja ne odustajem dok ne dobijemo opet onu idiličnu sliku s početka :wink:

E onda nas je dvoje.. to sve je i moj plan.. :D

Jadat cemo se jedna drugoj i kovati planove za zblizavanje sefica!

I kad nades neke dobre rukavice i zvizdaljku javi :nowink:
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la salatica » pet sij 11, 2008 21:44 pm

cure, držim fige i vama i sebi...

malo prije dobih priznanje da je kćer pokušala (meni iza leđa :rolleyes: ) vratiti Zorreka i Lunu na staro - Zorro je izgubio čuperak s glave, a ona je dobila gric za nos

i tek mi je sad sinulo da pobliže pogledam Ledolinin potpis, pa ovim putem upućujem iskrene čestitke i nema nikakvog otkazivanja :wink: :kisoo:
salatica

PostPostao/la tarra » pet sij 11, 2008 21:44 pm

Pa u drugu prostoriju ga bar smjestite :D

Probaj ako možeš :wink:
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Ledolina » pet sij 11, 2008 22:25 pm

Onda se udruzujemo Simbica, Salatica i ja da vratimo nase sefice i njihove cure/decke u prvotno stanje ljubavi, obozavanja i njeznih pusica..

Svi savjeti i ideje su dobro dosli.. :D

Ljiecimo ih od agresive :D

Moj plan je ovako.. dragi drzi jednu a ja drugu (onako na podu da leze/sjede al da ne mogu nikud jel ih ne pustimo) i stavit ih na 20 cm da se gledaju, al se ne mogu potuci.

Ako koja pokusa krenuti, zadrzimo ju i viknemo/pljesnemo.. sta god i spustimo joj glavicu rukom na pod..

Nakon nekoliko sati/dana/mjeseci ce valjda skuziti da se ne smije
napadati.
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ninocka » pet sij 11, 2008 22:30 pm

:nowink: kako su to neobišna bića...

nikad kraja mom čuđenju...

držim fige svim posvađanim kunićima da se pomire :wub:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 12, 2008 9:11 am

joj to dokumentirajte pa mi javite ;D

jer isrkeno - sterilizacija pomaze utoliko da se rijesi "konflikt" oko zelje za parenjem, uz to ide i odredjen nivo agresive...
ja vam osobno mogu reci da moja poopy jako voli svog bonga, ali nedaj boze treceg zeca u blizini, nazalost do sada sam mislila da je to samo kod mene doma kad netko dodje, ali sad kad su bili na cuvanju kod annie dokazalo se suprotno. bili su svi samo u istoj prostoriji, i kako su osjetili miris treceg a nisu mogli do njega, napali su prvo sto se mice - sto znaci jedan drugoga. tako da nekako sa velikom pouzdanoscu vam mogu reci da je 2 idealan broj :) nije da ja nisam nikad razmisljala i o trecem, ali to im ne zelim priustiti, ovo je njihov stan, njihov prostor i to tako treba biti :).

divim se onima koji uspiju u stanu drzati sve zajedno, to je ocito i do posebnog karaktera kunica, ali s mojom pupi 3 - nema sanse :), da nisam napomenula da nije bitno jel musko zensko - njoj nitko ne prolazi ;D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Ledolina » sub sij 12, 2008 17:36 pm

Danas sam ostala skoro bez glasa ali ipak mi se cini da je vrijedilo.

Nisam im ogradila gajbice vec svaki putkad su se krenule sapicama tuci kroz resetke pocela sam vikati na njih, pljeskala lupala rukom o pod (kao oni nogom kad su ljuti) :D

A one su zbunjeno svaki putstale i smirile se, a ako bi krenule uskoro ponovo opet sam sve ponovila. mislim da su skuzile da mi se ne svida to sto rade. To je napredak.

Inace nikad ne vicem na njih i uvijek im njezno tepam, tako da su sada bile skroz u soku!

Bar se nisu pocupale. ;D
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la salatica » sub sij 12, 2008 17:45 pm

poopy, moram reći da se nakon učenja na vlastitoj koži, slažem s tobom - 2 je par, 3 je gomila :D
mislim da još nisam čula ili čitala da su se raznospolnom paru desile veće i teže svađe

Ledolina samo ti viči, dobro je zaustaviti sukob prije nego postane ozbiljan, jer onda ostaju i loša sjećanja
male dlakave nemani pamte ko slonovi :D
salatica

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 12, 2008 17:58 pm

nazalost ljudi cesto vole uciti na svojoj kozi :D ajde ovo je jedan od rijetkih primjera gdje sam ja naucila na vasim kozama :)

zbilja trebamo napisat studiju oko toga kolika grupa kunica treba biti i koliko to prostora treba biti te kako ih propisno upoznati, i sto ako dodje do tucnjave ;D eto ideje za novi clanak samo sto sad moram bilje usavrsavat :wink:

ako cu imat kad vremena viska (mozda na poslu hehehehe) slozim ja "kostur" clanka koji ce mi biti bitno da popunite vas par s hrpicama doma :) da imamo na jednom mjestu sve za nove korisnike koji skupljaju zekane doma ko slicice ;D

i da, mali trik ledolina, kad mi se moji pocnu svadjat a ne fermaju me ni pet posto sto ja pljescem i derem se agresivnijeg clana (znaci pupi) primim lagano pritisnem na pod i malko zatresem da zna tko je tu gazda :wink: to sam probala sad zadnji put i ne bi covjek rekao ali upalilo je :D odmah se smirila

naravno to treba napraviti s dovoljno sigurnosti ali opet ne pregrubo :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan