Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

kupila sam i novu danas malt-soft-extra i u svasta sam mu davala lizne i ostavi,u spric ali istrgne se i sav se umaze ja vise nemam ideja kako da mu dam malt! Poceo se linjati puno a malt ne podnosi
ne postoji malt koju nisam kupila i ni jednu nece...Postoji li nesto drugo a da ima isti ili slican efekat kao malt?

i to sam pokusala mali prefrigan pa pojede samo ono gde nema malt,onjusi jako dobro pre nego sto pogricka ja ne znam vise sta da radim jedino da mu vise ne kupujem malt i ne dajem
gomile novca je otislo u vetar jer sam kupovala sve vrste malt...i ponovo nista 

drzala sam ga da ogladni jako puno mislim ima sena gomile ali suva hrana je dosla na red i sve sam namazala na kolutice one znas iz hrane i tako zalepila dva kao mali sendvic a on navalio pogledao me tuznim okicama i nastavio da jede ali sve se stresa kako mu je gadno
mislim da ima isti efekat vazno je da pojede malticu
ovo se nisam nadala da ce mi uspeti jer sam mu stavljala u sve i svasta sto jako voli da jede ali glad je ucinila svoje
i sad da mu dajem svakog dana malticu tako po malo u ,,sendvicima,,od kolutica 

....kad smo morali pit tablete napravili smo dzepice u brusnicama i malo po malo praha smrvljenog unutra...dobrica je uvijek pojela sve bez problema 

danas me je iznenadio Peka ne mogu da verujem svojim ocima,taman sam pocela da mazem malticu na kolutice kad on prisao meni i poceo da lize onu tubu od maltice i bukvalno mi je oteo ja malo istisnula a on slasno pojeo
e sad da li se moze na neki nacin preterati sa malticom?
kupila sam onu od 20gr za 3dana je otislo skoro pola,jeli je to ok?od prilike oko 1-1.5cm dam na dan on bi je sada jeo stalno.... konacnooo mi je laknulo da ga ne moram vise terati
hvala svima na pomoci...

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.